Робота в Туреччині вакансії для росіян і українців

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Туреччина - держава, основну частину доходів отримує від надання туристичних послуг

Туреччина - держава, основну частину доходів отримує від надання туристичних послуг. Тому і влаштуватися працювати тут можна в готелі, ресторані, барі, парку розваг. Іншими словами, українці і росіяни, які шукають роботу в Туреччині, можуть цілком розраховувати на готельний і туристичний сектор.

Наших співвітчизників тут знають, люблять і з задоволенням приймають в колеги. Адже туристи, які говорять російською та українською, складають значну кількість регулярних відвідувачів.

Чоловіки чи жінки?

Питання статі для турецьких роботодавців нерідко грає вирішальну роль. Так, в готелях, розрахованих на прийом мусульман, працюють в основній масі жінки. Адже не всякий строгий чоловік захоче, щоб його дружину або дочку обслуговував сторонній чоловік. Навпаки, в готелях, що спеціалізуються на прийомі гостей бізнес-класу, і ресторанах, що пропонують меню рівня «люкс», більше працівників чоловічої статі. Ймовірно, щоб ніщо не відволікало важливих гостей від важливих справ.

Популярні вакансії

Якщо ваш вік знаходиться в проміжку між 20 і 30 роками, ви маєте диплом про гуманітарній освіті, непогано висловлюватися англійською (німецькою, французькою і т. П. - в залежності від спрямованості закладу), а також легко засвоюєте ази турецького, вам можуть запропонувати роботу:

  1. аніматора;
  2. офіціанта;
  3. інструктора;
  4. бармена;
  5. спеціаліста сектору reception.

Як правило, перераховані фахівці роблять висновок з роботодавцем контракти строком до 8 місяців.

Умови роботи, рівень оплати праці

Тривалість робочого дня службовців готелів варіюється в межах 9-11 годин. Харчування і житло надається роботодавцем. Спальне місце може знаходитися як в будівлі готелю, так і в прибудовах, що примикають до нього (їх найчастіше називають ложманамі). Що стосується доходів, то вони можуть бути рівні 400-1000 доларів.

Бармени та офіціанти працюють з 11 години ранку до останнього клієнта. Правда, з перервою на обід. Тобто тривалість трудового дня нерідко нефіксована, зате і дохід залежить від напливу відвідувачів і їх щедрості (маємо на увазі чайові).

Інші можливості працевлаштування

Якщо ви є першокласним фахівцем в кухарському справі, маєте досвід роботи в медичній установі або салоні краси, успішно конструюєте машини і будуєте шикарні особняки, ви потрібні Туреччини. Однак робота по перерахованим профілів - справа більш відповідальне, ніж розвага групи дітей в басейні. Тому і до пошуку місця, співбесіди і обговорення платні потрібно підходити більш серйозно.

Всі вакансії можна подивитися в Інтернеті, віддаючи перевагу популярним порталам. Наприклад, jobrapido.com, job.ru, Ask.com і т. Д.

умови працевлаштування

Приступити до роботи в Туреччині жителі Росії та України можуть тільки після отримання запрошення від роботодавця і оформлення робочої візи. Відсутність візи не тільки протизаконно, а й вельми небезпечно. Адже, по-перше, віза - це ваші соціальні гарантії. По-друге, мінімізація ризику залишитися без документів і зарплати. По-третє, впевненість в тому, що в разі виникнення спірних ситуацій вам допоможуть російські дипломати.

Знання турецької мови значно підвищує ваші шанси на успіх при пошуку роботи. Зверніть увагу на відому школу ЄШКО . Там можна легко вивчити турецьку, а для жителів України зараз проводиться акція. Вам обов'язково пощастить.

Ефективність пошуку роботи підвищиться, якщо ви розмістите своє резюме на rabota.ua в розділі "Інші країни", це міжнародний портал і пропозиції від роботодавців або посередників почнуть надходити дуже швидко.

Успіхів вам!

Чоловіки чи жінки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online