Купити передпокій в інтернет-магазині «Юніон»

  1. Передпокої в яскравому стилі - 100+ варіантів В інтернет-магазині "Юніон" зібрані передпокої в стилі:...
  2. Як вибрати меблі в передпокій - 5 простих порад від фахівця "Юніон"

Передпокої в яскравому стилі - 100+ варіантів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В інтернет-магазині "Юніон" зібрані передпокої в стилі:
лофт, прованс, кантрі, класика, мінімалізм і модерн.
Від фабрик з 4 країн: Італії, Іспанії, Росії і Білорусії.
Організовано доставку по РФ.

Тут Ви знайдете передпокої в маленький, вузький коридор і в широкий хол. Ми зібрали більше 100 різнопланових комплектів, тому Ви легко підберете елітні меблі під інтер'єр коридору, свій смак і розмір сім'ї. Про ціни варто поговорити окремо.


Відомі колекції, яскраві мотиви і цікаві рішення. Все це Ви знайдете в каталогах компанії "Юніон"

В каталозі є дорога, елітні італійські меблі для прихожей преміум класу, вартістю в кілька сотень тисяч рублів і недорогі, але якісні комплекти за 50 т. Р. від російських і білоруських фабрик.

Ми працюємо з перевіреними фабриками. Якість меблів не викликає сумнівів ні у наших фахівців, ні у клієнтів.

80% меблів є в наявності, але її можна замовити і під замовлення. Це дає Вам можливість купити елітну передпокій на замовлення за індивідуальними розмірами. Підберіть комплект меблів для передпокою, зробіть виміри * і повідомте їх менеджерам, щоб оформити замовлення. Наші партнери виготовлять ексклюзивні меблі навіть для самих нестандартних коридорів.

* Якщо хочете, щоб виміри зробили наші фахівці,
то зверніться в салони "Юніон". Ви можете купити і забрати
передпокій з нашого складу в Москві або оформити доставку.

Які передпокої у нас купують

Невеликі передпокої в вузький коридор


Невеликі передпокої в вузький коридор

Це передпокої в однокімнатну квартиру або студію. Вони компактні і вузькі, тому не займають багато місця.

Таку передпокій можна купити і в разі, коли в квартирі є гардероб або комора для довгострокового зберігання верхнього одягу.

Солідні передпокої для великого холу


Солідні передпокої для великого холу

В "Юніон" Ви знайдете дорогі меблі для прихожих і коридорів, в яких багато місця.

Це передпокій Італійської фабрики "CAMELGROUP", зроблена під горіх. У нас Ви знайдете десятки елітних моделей, яких не буває в російських магазинах.

Як вибрати меблі в передпокій - 5 простих порад від фахівця "Юніон"

Як вибрати меблі в передпокій - 5 простих порад від фахівця Юніон

Макарова Олеся
(Старший консультант)

"Грамотно підібрані меблі для передпокою - це вивільнене простір, комфорт і порядок в коридорі. Зрештою, з цими меблями Ви контактуєте щодня, тому важливо вибрати її правильно. Я розповім як це робити ".

  • Купуйте меблі під розмір коридору і кількість вільного простору. Якщо передпокій має нестандартне планування, то замовляйте передпокій на замовлення. Це дорожче, але комфорт і порядок в коридорі того варто.
  • Пам'ятайте правило 40 см. Якщо ширина шафи менше 40 см, а конструкція не має кріплень до стіни, то він буде хитатися. Погодьтеся, що прикручувати елітний шафа-купе до стіни це не зовсім те, що Ви хотіли.
  • Подумайте про місткості заздалегідь. Невеликі передпокої вибирають сім'ї з 2 - 3 чоловік. При цьому меблі щільно обвішана куртками і заставлена ​​взуттям. Це поширена проблема через яку навіть ексклюзивна передпокій виглядає негарно і незручно, як склад речей. Зараз саме час організувати простір і уникнути помилок.
  • Вибирайте контрастні або світлі кольори. Однотонний темний колір - поганий варіант, тому що така меблі не виглядає в маленьких і вузьких приміщеннях. Дизайнери радять вибирати передпокої контрастних відтінків. Один світлий, а інший темний. Гра на контрасті - безпрограшний варіант.
  • Пам'ятайте про технології. Вузьке або невеликий простір - це привід задуматися про покупку шафи-купе з дзеркальними дверима. Дзеркальна поверхня допоможе привести себе в порядок перед виходом і зробить приміщення світліше.

Використовуйте ці прості поради, щоб підібрати комплект меблів для невеликого коридору в каталогах "Юніон". Зателефонуйте нам, щоб отримати ще більше корисних порад, якщо телефон буде зайнятий, то, будь ласка, зачекайте.

Телефони мережі меблевих салонів Юніон: +7 (4752) 75-51-12 (Тамбов), +7 (4742) 36-49-49 (Липецьк), +7 (831) 277-51-95 (Нижній Новгород), + 7 (473) 226-58-37 (Воронеж), +7 (8412) 680-121 (Пенза), +7 (499) 136-03-56 (Москва).

Ви також можете ознайомитися з каталогом в розділі Шафи .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online