Балаковської пайовики запропонували підключити до роботи по "проблемному будинку" Івана Чепрасова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вікторія Циплакова   Сьогодні на засіданні робочої групи з розв'язання проблем ошуканих пайовиків пролунала пропозиція підключити до роботи по проблемному дому в Балаково заступника голови облдуми Івана Чепрасова, який раніше був главою Балаковского району

Вікторія Циплакова

Сьогодні на засіданні робочої групи з розв'язання проблем ошуканих пайовиків пролунала пропозиція підключити до роботи по "проблемному" дому в Балаково заступника голови облдуми Івана Чепрасова, який раніше був главою Балаковского району.
Виступаючи з доповіддю Глава Балаковского району Олександр Соловйов розповів, що на частину земельної ділянки під будинком № 3 ЖБК "Відродження" покладено обтяження. Однак "Саратовоблжілстрой" готовий розпочати будівництво найближчим часом.

"За моєю інформацією, немає чіткого рішення з приводу того, що сьогодні-завтра почнеться будівництво. Я не хочу нікого звинувачувати, тому що є проблеми з землею. Ми знаємо що 10 вересня були вибори. Тоді був главою Іван Чепрасов, і він нам обіцяв вирішити проблеми. Наша пропозиція підключити його до роботи ", - запропонувала голова ЖБК.
Після чого губернатор Валерій Радаєв передав слово Івану Чепрасова, який сказав: "Давайте будемо відверті. Ви зі мною не працюєте. Всі питання по благоустрою були вирішені, але нове керівництво району тепер не може домовитися. Що стосується земельної ділянки, потрібно зібратися в Балаково і заслухати всі компанії. Можна записати мені всі ці доручення, і я із задоволенням його виконаю ".

Глава регіону погодився з обласним депутатом, а потім звернувся до пайовикам: "У нас тут планерки проходять, питань немає. Я п'ять планёрок тому питав. Ви до цього не піднімали питання, а тепер говорите. Ми говоримо-говоримо, а по землі не вирішене питання ".

Глава району вирішив ще раз пояснити ситуацію, що склалася: "Ліва частина землі знаходиться в оренді. Ми компанію запрошували, конкретно Костянтина Шишкіна. Він був з самого початку не проти, а потім надіслав лист, де хоче реалізувати його за 40 мільйонів рублів. Тепер знайти його не можемо .

Ми пропонували другий варіант перенести під'їзди, але там йде подорожчання комунікацій. Ми хочемо, щоб Леонід Пісний почав будувати чотири під'їзди, де немає обтяжень, але він хоче починати з іншого кута ".

Потім пайовики поцікавилися про новвоведение, через які вони не зможуть завершити будівництво. "Коли приїжджав В'ячеслав Володін (спікер Державної думи, - прим. Автора), він сказав, що з першого січня буде новий закон і все полетить в" тартарари ", якщо не підпишемо угоду", - заявила дольщіца. Міністр будівництва Дмитро Тепіна, який заспокоїв її, сказавши, що час є до 1 липня.

"Знову і знову виникають нові факти. Чотири під'їзду зараз можна будувати. Вести діалог з власником. Цим повинні займатися правоохоронці. Треба чотири під'їзди будувати. А так знаєте ці шахраї заведуть далеко", - заявив депутат Державної думи Микола Панков.

Голова Громадської палати області Олександр Ландо теж вирішив висловитися, нагадавши, що Іван Чепрасов займає зараз посаду в облдуме і не повинен чекати, коли до нього прийдуть з проблемами, а сам повинен займатися. "А завтра Пісний не будуватиме, і у мене такі є відомості. Дмитро Валентинович, Ви повинні прийти до договору і укласти його. Я просив би Вас як міністра вирішити всі питання разом з Чепрасова, разом з Соловйовим", - додав громадський працівник.

Валерій Радаєв закінчив дискусію, попросивши приступити до будівництва чотирьох під'їздів.

Залишити коментар

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online