Караоке онлайн. Обговорення на LiveInternet

Цитата повідомленняСпівати люблю - але не вмію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вчора відзначали день народження дочки - дуже добре погуділи, і дорослі і діти, в завершенні гулянь всією компанією проголосували за караоке. Була тільки одна проблема, на дисках від нашого караоке було ну дуже мало дитячих пісень, а ті які були - вже настільки набридли за останні роки, кожна була заспівана вже раз по 100 напевно, без рядка, що біжить все напам'ять вже знають. Було вирішено звернутися за допомогою до великого Інтернету, довго шукала, де можна скачати на диск пісень для караоке, але мої пошуки так і не увінчалися успіхом!

Зате був знайдений відмінний безкоштовний сервіс онлайн караоке пісень сила-силенна, різних стилів і напрямків, дитячих теж вистачає. В результаті співали караоке онлайн майже до 3 ранку, добре хоч в приватному будинку, а то сусідам не заздрила б - співали всі голосно, з повною емоційної віддачею - шкода, що голоси ні у кого немає!

Сервіс онлайн караоке також видає бали після проспіваній пісні, причому зараз дивлюся можна навіть свої записи робити (як аудіо, так і відео) і виставляти їх на загальний огляд любителів караоке. Зараз як раз переглядаю всіх супер співаків і співачок нашої країни, над деякими сміялася до сліз! Таких артистів треба на хвилину Слави! Або в ComedyClub!

Коротше після вчорашньої вечірки я так зрозуміла співати караоке онлайн ми тепер будемо кожне свято!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online