Дитячі садки в Паттайя: як вибрати, ціни, відгуки

  1. Детальніше про дошкільних закладах Таїланду
  2. Які особливості дитячих садків в Паттайя
  3. Скільки коштують відвідини садка в Паттайя
  4. Принципи навчання та виховання дітей
  5. Як вибирають дитячі сади в Паттайя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тимчасовий або постійний переїзд в Таїланд робить актуальним питання навчання і виховання дітей. Де прилаштувати своє чадо в іншій країні, забезпечивши максимально комфортні умови перебування, належний рівень розвитку і отримання необхідної освіти?

Жалісливі батьки не залишаться наодинці зі своєю проблемою, в Таїланді рівень послуг, що надаються в сфері освіти надзвичайно високий, так знайти дитячі сади або початкові школи в Паттайя не складе особливих труднощів. На всій території країни, особливо в курортних зонах, де найчастіше проживають туристи, завжди можна знайти підходяще заклад для повноцінного навчання і виховання дитини.

Детальніше про дошкільних закладах Таїланду

Умовно всі дитячі садки в країні можна розділити на певні категорії:

  • Тайські садки. Призначені для навчання як місцевої, так і приїжджої дітвори, в виховному процесі тут використовуються традиційні для країни підвалини і правила;

Призначені для навчання як місцевої, так і приїжджої дітвори, в виховному процесі тут використовуються традиційні для країни підвалини і правила;

  • Садки міжнародного зразка. Підходять практично на будь-яку дитину, незалежно від країни, з якої він прибув, заняття частіше проводяться англійською;
  • Російські дитячі сади. Заняття проводять педагоги з Росії, обслуговуючий персонал тайці, мова навчання відповідно теж російська, втім, є уроки математики та вивчення іноземної мови, які допомагають дітям інше адаптуватися до проживання в іноземній державі.

Якщо вам доводилося оформляти дитину в російський садочок, то напевно запам'ятався цей «захоплюючий квест» в боротьбі з бюрократичною машиною, збором всіляких довідок, черг, труднощів і перешкод. Потрапити в будь-який дитячий сад, який працює в Таїланді, значно простіше. Відвідування садка може бути щоденним, певну кількість разів протягом тижня або тільки в певні дні, заздалегідь обумовлені з батьками.

Оплата відвідувань проводиться щомісячно, ставка, фіксована без прихованих платежів і перерахувань до всіляких фондів (кому довелося стикатися з російськими дитячими садами, зрозуміє, про що мова). Новий навчальний рік тут стартує не в звичному для нас вересні, а в травні, відповідно закінчення занять припадає на березень, тобто канікули, якщо вони передбачені, пройдуть в квітні (найбільш спекотний літній місяць в Таїланді).

[Quote font = "arial» font_style = "italic"] Також на цей період випадає традиційне святкування тайського Нового року. Ще одні канікули для малюків передбачені в середині жовтня. [/ Quote]

Певна частина садів для дітвори тут називають школами, проте не варто плутатися в поняттях, по своїй суті вони є саме дошкільними закладами.

Які особливості дитячих садків в Паттайя

Початковий вік вступу дитини в садок залежить від наявної в закладі спеціально розробленої програми. У категорію немовлят можна віддавати дітей у віці від 1,5 року, частіше таке перебування розраховане лише до полудня. У деяких садках можна віддавати дітей з дворічного віку, в інших цей показник буде починатися з 3-х років.

У Таїланді середній показник віку для початку відвідування дошкільних установ складає 2 роки. При оформленні дитини в садок не вимагається надання довідок про проведені раніше щеплення. Відвозити малюка в садок і забирати його назад можна самостійно або сплативши послугу автобуса, в призначений час приїжджає до місця вашого проживання.

Практично кожен дитячий сад, розташований в Паттаї і призначений для російських дітей, пропонує харчування на вибір. Тобто їжу можна приносити самостійно або замовляти приготування індивідуального меню. Місцева кухня відрізняється великою різноманітністю страв, в садах годують дітей дуже смачно, готують їжу, до складу якої не входять спеції.

Скільки коштують відвідини садка в Паттайя

Ціна відвідування дитиною садка, де в якості няньок трудяться тайські жінки, складе в місяць 3-4 тисячі бат. У міжнародних дитячих садах, де в якості вихователів працює педагог зі знанням англійської мови, з асистентками з Таїланду або Філіппін, ціна зросте приблизно вдвічі. Окремою тратою буде обов'язкова покупка двох комплектів форми, спортивного одягу, харчування і транспортних витрат.

Принципи навчання та виховання дітей

  1. Розмір групи залежить від віку дітлахів, відповідно, чим молодші діти, тим менше їх буде в одній групі. Середня кількість становить близько 20 осіб, тоді як дволіток частіше буває не більше 10 дітей.
  2. У садочках з програмою навчання, день складається з коротких занять, по 30-40 хвилин кожне. Навчають найпростішим мовним навичкам, англійською та тайською, а також математики, малювання.
  3. Після кожного заняття передбачена прогулянка на свіжому повітрі, далі йде обід і сон. Тривалість денного сну близько півтори години, після його закінчення діти займаються читанням, малюванням і тематичними іграми.
  4. Завершує даний цикл полуденок, який закінчується загальної лінійкою і зарядкою. Тобто фізична розминка в дитячих садах в Паттайя проводиться двічі на день: вранці і після обіду.
  5. У деяких виховних установах передбачено наявність басейну, де для малюків проводять уроки плавання. Для таких цілей залучається спеціальний інструктор, що передбачає додаткову плату, навчання плаванню можуть бути загальними або в індивідуальному порядку.

Також існують садки, з відсутністю великих телевізійних екранів для навчання, побудов і уроків. Кожен батько має право вирішувати, яку виховну програму він вибере для своєї дитини. Будь-яка дитина оточений належним рівнем опіки, його обов'язково погодують, подотрут попку, заколишуть на сон, почистять зуби.

У Таїланді організація процесів виховання і навчання дітей дошкільного віку перебуває на досить високому організаційному рівні, діти отримають належну увагу і контроль. За малюками стежать з певною суворістю, проте таке поняття як крики і фізичні покарання відсутні в принципі.

У Таїланді діти відвідують садки на розсуд батьків, школа починається з шестирічного віку, до цього часу вони можуть перебувати як в домашніх умовах, так і під наглядом пильних вихователів дитячих садків.

Як вибирають дитячі сади в Паттайя

Установ для дошкільного виховання дітей на території тайських курортів велика кількість, що дозволяє батькам вибрати для своїх дітей найбільш підходяще заклад. Найбільш популярними дитячими садками є такі установи:

  • Дитячий садок «Лукомор'я». Навчальний заклад розташовується в мальовничому передмісті Паттайї, розмір приміщення дає можливість одночасно перебувати в ньому сорок дітей. Повноцінний дитячий розвиваючий центр, що надає можливість привозу малюків у садочок і назад до місця проживання. У центрі проводять уроки англійської та німецької мови, є досвідчений вчитель тайського, діти вивчають його за бажанням, такі уроки не передбачають додаткову плату.

    Відмінна природа, багато зелені, свіже повітря, мальовничий вид на прилегле озеро. З найменшими працює російськомовна нянечка, для старших дітей залучається тайський вихователь.
    Графік роботи садка передбачає шестиденне відвідування з 8:30 до 17:30, вихідним днем ​​є неділя. Вартість пакета послуг за місячне перебування дитини в садочку, включаючи харчування, вивчення мов і переїзд становить 15 тисяч бат. Садок надійно захищений спеціальною сіткою, яка виключає потрапляння на територію закладу дрібних тварин і плазунів, регулярно знищуються комахи на ігрових майданчиках.
    Можливість вибору харчування між тайської або російською кухнею. На території дитячого закладу встановлено пожежна та охоронна сигналізація. У найближчому часі на базі садка буде організований табір для підлітків з упором на розвиток спортивних навичок і хороший рівень пізнання іноземних мов;

  • Дитячий садок семицветик в Паттайя. Ця установа активно співпрацює з російською школою балету і центром розвитку особистості «Початок». Уже той факт, що в цьому садку навчаються практично всі діти дошкільного віку посольства РФ в Таїланді, говорить про високий статус закладу.
    На сьогоднішній день, дитячий сад є єдиним закладом, який отримав державну ліцензію. Розташований «семицветик» в тихому місці, далекому від міського шуму, багато зелені і ідеально чисте повітря. Адреса дитячого садка Thappraya road, Soi 15. На території є упорядковані ігрові майданчики, в тому числі гойдалки та гірки, що забезпечують всебічний фізичний розвиток дитини.
    Засновником садка є відомий педагог Ірина Новікова. В роботі дитячого центру не передбачені канікули, налічує лише незначна кількість святкових неробочих днів протягом календарного року. Для бажаючих батьків може бути проведена безкоштовна екскурсія, де можна буде самостійно побачити умови перебування там дітей, організації відпочинку та дозвілля;
  • Дитячий садок «Фенікс». Розташований садок в південній околиці міста в безпосередній близькості від траси Сукхумвіт. Сюди можна віддавати на виховання дітей у віці від одного року. У кожній групі займається від 15 до 25 малюків. В саду викладають уроки мовного пізнання, що дозволяють повноцінно освоїти розмовні навички до вступу до школи. Використовуються сучасні методики роботи з підростаючим поколінням, вироблення у них самодисципліни, упевненості в собі і отримання максимум знань про навколишній світ;
  • Школа Garden International School (GIS). Перш за все, слід відзначити вдале розташування школи, вона знаходиться на шляху від Паттайея до Районгома, в безпосередній близькості від моря. У центрі проходять навчання діти у віці від 3 до 18 років, практикується британський план навчання. Після закінчення, випускники отримують гідну освіту, в повній мірі відповідає стандартам IGCSE, можуть на місці скласти іспити і отримати ступінь бакалавра. Тут навчаються представники 35 різних національностей, діти проживають окремо за статевою ознакою. Для маленьких дітей передбачено окрему будівлю, різні програми перебування та навчання в школі;
  • Школа Easter Seaboard (ISE) веде прийом дітей у віці від 3 років. Навчальний заклад має акредитацію WASC США. Після закінчення діти отримують достатню підготовку, і можливість вступати до престижних університетів світу. Отримана освіта котирується в усьому світі. Школа починає навчання дітей з трирічного віку, пропонуючи їм різноманітні програми розвитку індивідуальних особистісних якостей. Школу відвідують діти з 24 країн світу, всього близько 33про людина.

    Безпрецедентні заходи безпеки, ідеальні умови для повноцінного творчого розвитку особистості дитини. Навчальний центр постійно розробляє і удосконалює навчальний процес, ваша дитина виросте гармонійною і всебічно розвиненою особистістю.

У дитячому садку закладаються основи майбутньої особистості, саме до 5 років дитина формує навички адаптації в суспільстві, характеру і звичок. Своєчасні інвестиції в розвиток дитини дозволять в подальшому отримати бажаний результат, який буде виражатися в отриманні ним в майбутньому хорошої освіти, досягнення успіхів в кар'єрі або бізнесі.

Де прилаштувати своє чадо в іншій країні, забезпечивши максимально комфортні умови перебування, належний рівень розвитку і отримання необхідної освіти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online