ᐉ Баггі в Києві - стаття ⭐ блог про подарунки - emozzi.ua

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви ще не були на баггі Ви ще не були на баггі? Як, ви ще не були на баггі? Ви, серйозно, не знали, що в Києві можна покататися на баггі? Просто не віриться, що таке може бути.

Гонки на баггі отримали свою популярність завдяки, що називається, вірусного рекламного ефекту. У світі гонок все було вже давно вивчено і звідано, як тут на арену викотилися, на перший погляд, безглузді відкриті мобілі на великих колесах. Точніше, викотилися-то вони давно, а тепер хтось придумав, що і на них можна ганятися. Спробували. Виявилося, що драйву більше, ніж у вуличних гонках, і, вже тим більше, в сафарі, чиїм віддаленим родичем можуть вважатися покатушки на баггі.

Через час такий вид гонок став ультрапопуплярним в Америці, а звідти, вважай, рукою подати до України. Не минуло й двадцять років, як баггі в якості гоночних автомобілів доїхали до Києва і влаштувалися на Червоному Хуторі. Чому там? Ну, тому що відкрита територія дозволила прокласти вдалу трасу і обладнати її піщаними пастками та іншими перешкодами, з якими так цікаво впоратися. Додатковий плюс траси полягає в тому, що вона знаходиться в межах міста, так що навіть «безкінні» ентузіасти можуть приїхати туди без проблем.

Баггі або квадроцикл?

Багато в чому баггі-мобіль і квадроцикл схожі. Це - відкриті транспортні засоби, досить легкі, щоб їх можна було перетягнути одній людині, але досить важкі, якщо наїдуть на ногу. Вони оснащені великими колесами, що істотно підвищує прохідність, а, значить, дозволяє ганятися в екстремальних умовах.

Головна різниця між баггі і квадроциклом - в тому, що перший розрахований на двох пасажирів, а другий - на одного. Звідси випливає і різниця в ціні: майже годинної заїзд на баггі (якщо прискіпливо хронометрировать, то триває він без малого 50 хвилин) на двох обійдеться в районі 500 гривень, а півгодинне катання на квадроциклі - в районі 250-350 гривень (дивлячись, де кататися ). За великим рахунком, розрізняються вони також і тим, що квадроцикл може служити для того, щоб «дертися» на піднесення - невеликі камені йому не перешкода - але навряд чи орендований транспорт можна буде експлуатувати таким чином.

У загальному і цілому, баггі можна рекомендувати як гідну альтернативу тим, кому квадроцикл вже приївся. А ті, хто ще точно не вирішив, чи хоче він покататися на квадроциклі або на баггі, можна відправитися в один з квадроклубов: там представлені обидва варіанти.

Ви ще не були на баггі?
Як, ви ще не були на баггі?
Ви, серйозно, не знали, що в Києві можна покататися на баггі?
Чому там?
Баггі або квадроцикл?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online