Кличко попросив допомоги у США в створенні реабілітаційних центрів для ветеранів АТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Український військовий, поранений в АТО, прооходіт лікування в лікарні "Феофанія" в Києві / Фото: УНІАН

Мер Києва Віталій Кличко попросив допомоги у сенаторів США в реалізації проектів по створенню реабілітаційних центрів для ветеранів (українських бійців), які повертаються додому із зони АТО.

Як повідомили УНІАН в прес-службі Київського міського голови, про це, зокрема йшлося на зустрічі Кличка з сенаторами з групи підтримки України в Сенаті США.

«За офіційними даними, 35 тис. 300 солдатів незабаром будуть демобілізовані із зони АТО. Київ як столиця повинен бути прикладом у наданні необхідної підтримки військовослужбовцям, які повертаються додому . Тому ми просимо допомоги у наших американських друзів, які мають великий досвід в реабілітації та адаптації ветеранів до мирного життя », - сказав мер Києва.

Йдеться про наміри створити шість пілотних адміністративних центрів для підтримки ветеранів АТО в Києві, Київській і Житомирській областях. У цих центрах можна буде отримати консультації з питань працевлаштування або виплати належних компенсацій. Адміністративні ресурси також будуть спрямовані на надання допомоги сім'ям тих солдатів, які не повернулися додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online