У Ultra City з'явиться арт-об'єкт Студії Артемія Лебедєва

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

надано компанією «Північний місто»

Перший в Петербурзі арт-об'єкт, створений Студією Артемія Лебедєва, з'явиться в Ultra City. Це новий житловий комплекс компанії «Північний місто» на Комендантському проспекті, 60 .

Арт-об'єкт являє собою спіраль складної форми. Її основа виконана з бетону, пофарбованого в кілька кольорів, які переходять одна в одну. На горизонтальній частині зверху облицювання з дерев'яних плашок - тут можна сидіти, як на лаві.

Про те, як народилася ідея арт-об'єкту, розповідає Тамара Попова, начальник відділу розвитку продуктів і розробки концепцій « Північного міста »:

«Ультра-дизайн - важлива частина концепції Ultra City . Це один з перших в Петербурзі проектів комфорт-класу, що володіють цілісним і впізнаваним дизайн-кодом. Всі рішення, починаючи від колірної гами фасаду і закінчуючи кожною деталлю у внутрішній обробці, тут є частиною одного цілого. Ми давно задумали створити тут знаковий дизайнерський арт-об'єкт, який став би пам'яткою кварталу і точкою тяжіння жителів. І у нас не було сумнівів в тому, що створити такий арт-об'єкт має ультра-модний і ультра-сучасна студія, заснована гуру сучасного промислового дизайну ».

«Наш скромний внесок в покращення міського середовища - гарний об'єкт, який не є недоторканним твором мистецтва. На нашому об'єкті пропонується сидіти і лежати, що так рідко вдається без зауважень робити простим людям в будь-якому з вітчизняних міст де-небудь за межами власних квартир », - коментує Артемій Лебедєв, арт-директор проекту.

Олег Стукалов, автор проекту, розповів, як він створювався і чому вийшов саме таким:

«Комфортне житло - це не тільки якісна архітектура, а й добре упорядкована прибудинкова територія. Сьогодні, на жаль, для більшості міських жителів будинок закінчується за межами двері в квартиру, в кращому випадку - в під'їзд. Тому особливо приємно, коли забудовники прагнуть облагородити громадські місця, зробити так, щоб люди могли пишатися своїм двором, районом, і в кінцевому рахунку - містом.

Практика розміщення унікальних арт-об'єктів, які стають символом місця, надають йому запам'ятовується особа, набирає популярність. Не всім вдається дотримуватися балансу між оригінальністю і ненав'язливість рішень: ми бачимо багато прикладів безглуздого декорування або, того гірше, позбавленою смаку реклами під виглядом об'єктів вуличного мистецтва. Нашим же головним завданням було створення місця тяжіння людей, тому і арт-об'єкт вийшов не тільки красивим, але і функціональним ».

Довідка про компанію Група RBI

Ultra City - забудовник ЗАТ «Північне місто», проектна декларація на сайті http://www.sevgorod.ru/about/declarations/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online