NEWSru.com :: Дизайнер Артемій Лебедєв потрапив в реанімацію. ЗМІ: це було кульове поранення

Дизайнер Артемій Лебедєв потрапив в реанімацію. ЗМІ: це було кульове поранення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомий дизайнер Артемій Лебедєв знаходиться в третьому хірургічному відділенні Першої міської лікарні імені Пирогова в Москві, куди він був госпіталізований 9 липня. Про це повідомляє РІА Новини" з посиланням на приймальне відділення лікарні. Ніяких подробиць там не призводять.

Основна версія, яку наводять ЗМІ, зокрема, The Moscow Post , Засновник "Студії Лебедєва" отримав кульове поранення в ногу. ГУВС Москви поки не коментує цю інформацію. Проте, за даними джерел з медичних кіл, він втратив багато крові і був переведений в реанімацію. Однак потім самопочуття його налагодилося, загрози життю немає. При цьому до лікарні він зумів дістатися самостійно.

Однак в оточенні Артемія Лебедєва категорично спростували інформацію про кульове поранення і повідомили, що дизайнер знаходиться в лікарні на плановому лікуванні.

У вівторок Лебедєв також бадьоро пересувається, і, на думку лікарів, на цьому тижні вже може бути виписаний з лікарні. Відео сайту LIFE.ru підтверджує життєздатність дизайнера: він жваво пересувається по палаті і матюкається на адресу небажаних відвідувачів.

Сам Лебедєв в своєму популярному блозі підтверджує чутки про те, що побував в реанімації, але ніяких пояснень не приводить. "Цікаво спостерігати, як байдужість до зовнішнього світу поступово замінюється на стрибучість і життєрадісність. Два дні тому я ледве дошарківал то поштовху, а сьогодні вже піду в Нескучний сад гуляти", - пише він у своїй звичайній іронічний манері. У коментарях читачів (які, до речі, сумніваються в достовірності викладеної Лебедєвим і ЗМІ історії) вже народилося пропозицію відвідати дизайнера прямо в Нескучне саду.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online