Гуманітарний штаб Ріната Ахметова представить нову програму «Здоров'я»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Прес-служба Фонду Ріната Ахметова

Як повідомили УНІАН в прес-службі Благодійного фонду Ріната Ахметова, завтра, 12 листопада, 13: 00-14: 00, в ІА «Українські новини» відбудеться прес-конференція представників Гуманітарного штабу Ріната Ахметова . В ході заходу координатор Штабу Римма Філь представить інформацію про старт нової програми «Здоров'я», ініційованої Рінатом Ахметовим, розповість про результати поточної роботи Штабу в сфері медицини.

У Донецьку і області склалася критична ситуація в сфері охорони здоров'я - скоротилися поставки медикаментів в аптечну мережу і лікувальні установи, в деяких містах в медустановах і в аптеках залишився лише обмежений вибір препаратів. При цьому не кожен може дозволити собі купити ліки в зв'язку з відсутністю соціальних виплат і зарплат. У критичній ситуації - вагітні жінки, які не в змозі купити необхідні для пологів приналежності.

Як і де можуть отримати допомогу вагітні? Як отримати кардіопрепарати і інші життєво важливі медикаменти? Хто і яким чином може отримати медичну допомогу? На ці та інші питання відповість координатор програми «Здоров'я», лікар-терапевт Павло Лапін.

Також Римма Філь розповість про плани Гуманітарного штабу на листопад і відповість на всі запитання журналістів.

Акредитація журналістів за телефонами: (044) 494 31 65, прес-центр

Адреса: вул. Еспланадна, 20.

При Штабі працює гаряча лінія - єдиний багатоканальний телефон 0 800 50 9001 та адресу електронної пошти [email protected].

Дзвінки на номер 0 800 50 9001 безкоштовні з усіх телефонів. Гаряча лінія працює цілодобово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Як і де можуть отримати допомогу вагітні?
Як отримати кардіопрепарати і інші життєво важливі медикаменти?
Хто і яким чином може отримати медичну допомогу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online