АКХЗ і Штаб Ріната Ахметова допоможуть постраждалим жителям Авдіївки

АКХЗ і Штаб Ріната Ахметова допоможуть постраждалим жителям Авдіївки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Обстріли Авдіївки знову забрали життя мирних жителів. Серед чотирьох загиблих - двоє співробітників АКХЗ.

У суботу, 13 травня, в результаті прямого попадання в житловий будинок в старій частині міста загинули четверо жителів Авдіївки. Ще один чоловік у важкому стані госпіталізований до лікарні Дніпра. Серед загиблих - двоє співробітників Авдіївського коксохіму: 51-річний Олег Борисенко і 34-річна Марія Дика.

В результаті страшної трагедії осиротіли двоє неповнолітніх дітей. Чотирирічну Сашу забрала до себе її бабуся. Питання про опіку над семирічної Женею узгоджується з державними службами.

Рінат Ахметов поставив завдання Гуманітарній штабу направити всі необхідні ресурси на допомогу мирним жителям в зоні бойових дій. Максимальна допомога буде надана пораненим, сім'ям загиблих, а також дітям, осиротілим в результаті цієї трагедії.

Трудовий колектив Авдіївського коксохіму сумує про втрату і висловлює співчуття рідним і близьким. Містоутворююче підприємство і Гуманітарний штаб Ріната Ахметова нададуть всю необхідну допомогу родичам загиблих авдіївців і сім'ям, які стануть опікунами дітей-сиріт.

Нагадаємо, з початку ведення антитерористичної операції на Донбасі АКХЗ втратив дванадцять співробітників. Двоє з них загинули від попадання снарядів на територію підприємства.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online