Казахстанців попередили про шахрайство з кредитами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Kaspi Bank, Home Credit Bank, Forte Bank, Eurasian Bank і Асоціація фінансистів Казахстану попросили громадян зберігати пильність і не довіряти свої гроші шахраям, передає NUR.KZ . Kaspi Bank, Home Credit Bank, Forte Bank, Eurasian Bank і Асоціація фінансистів Казахстану попросили громадян зберігати пильність і не довіряти свої гроші шахраям, передає   NUR

Ілюстративне фото: kp.ru

Банкіри заявляють, що останнім часом в країні почастішали випадки кредитних афер. Тільки в 2017 році на вудку шахраїв попалися 11 осіб.

Посередницькі фірми пропонували фізособам оформити кредит і передати їм нібито на умовах повного погашення. Шахраї запевняли, що всі проблеми по позиці візьмуть на себе, а через деякий час просто зникали.

"Ми з повною відповідальністю заявляємо, що не співпрацюємо з третіми особами, включаючи посередницькі компанії, щодо видачі або погашення кредитів фізичним і юридичним особам", - йдеться в інформаційному повідомленні.

Згідно із законом відповідальність за отриманий кредит покладається тільки на самого позичальника. Тим часом, в даний час поліція Шім'ї розслідує дві кримінальні справи за підозрою в вищевказаних махінаціях.

Увага! На сайті NUR.KZ змінилися правила коментування. Увійдіть, щоб отримати можливість залишати коментарі. Як це зробити, дивіться тут >>

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online