Британія вийде з ЄС 29 березня 2019 року в 23:00 за лондонським часом.

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10 листопада 2017, 4:03 Переглядів: 10 листопада 2017, 4:03 Переглядів:   Британія назвала точний час виходу країни з ЄС

Британія назвала точний час виходу країни з ЄС. Фото: pixabay.com.

Уряд Великобританії законодавчо оформить точний час виходу країни з Європейського союзу . Про це повідомляє Reuters .

Так, вихід королівства з ЄС має відбутися 29 березня 2019 року в 23:00 за лондонським або в 00:00 за центральноєвропейським часом.

Дата була відома і раніше: Лондон планував покинути ЄС рівно через два роки після запуску Brexit. Тепер уряд вирішив внести поправку до законодавства із зазначенням точного часу.

"Ми вислухали представників громадськості та членів парламенту і зробили це уточнення, щоб усунути будь-яку плутанину у формулюваннях", - йдеться в повідомленні.

Раніше депутат-лейборист Бен Бредшоу закликав уряд Великобританії розслідувати підозри щодо втручання Росії в референдум про вихід країни з Євросоюзу. Зокрема, він зазначив, що є питання, пов'язані з мільйонером Аррон Бенксі, який був одним з найбільших спонсорів агітаційної кампанії за відмову від членства в організації.

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила про необхідність перехідного періоду після Brexit. Нагадаємо, Палата громад парламенту Великобританії прийняла в другому читанні законопроект про скасування на території країни загальноєвропейського законодавства після виходу Британії з ЄС.

Також недавно У Мей назвали суму відкупних , Яку Лондон готовий заплатити за Brexit.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Британія назвала точний час виходу країни з ЄС". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online