Шедеври Тіціана в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Москві цього літа проходить відразу кілька масштабних виставок художників зі світовим ім'ям У Москві цього літа проходить відразу кілька масштабних виставок художників зі світовим ім'ям. Одна з них відкрилася в Головній будівлі Музею образотворчих мистецтв імені А.С. Пушкіна. Саме там з 27 червня по 29 вересня 2013 року можна побачити полотна великого італійського живописця епохи Відродження - Тиціана Вечелліо.

Виставка «Тіціан. З музеїв Італії »зібрала 11 шедеврів, якими по праву пишається батьківщина художника. Через кілька років переговорів Пушкінському музею вдалося домовитися про те, що після міжнародної виставки Тиціана в Римі, частина картин звідти відправиться в Росію. Причому відправиться вперше, раніше ці міфологічні, біблійні сюжети, драматичні композиції і портрети в нашій країні не бували.

Серед них «Мадонна з немовлям», яка прибула із зібрання Академії Каррари, «Даная» з Неаполя, «Флора», «Красуня» і «Портрет Томмазо Мости» з Флоренції, «Хрещення Христа» з пінакотеки Капітоліна, вівтарний образ «Благовіщення» з Венеції, «Венера, зав'язують очі Амуру» з галереї Боргезе, а також вівтарний образ «Розп'яття», «Портрет Джуліо Романо» і «Портрет графа Антоніо ді псування». Шість з перерахованих робіт раніше не покидали Італії і не показувалися разом.

Всі виставлені картини визнані шедеврами світового живопису. Багатьом з цих полотен були присвячені виставки в провідних музеях.

Єдність, утворене одинадцятьма картинами, занурює в чуттєвий світ венеціанського живопису, відомої особливою колористичної гамою і «живий» красою. Виставка Тиціана - це можливість побачити полотна художника, якого називали символом Ренесансу, загадкового і «Божественного» творця.

Ксюша Флегонтова-Семенченко

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online