Алтайський сільрада Алтайського району Алтайського краю

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На період дії цього режиму заборонено відвідування громадянами лісів (за винятком громадян, трудова діяльність яких пов'язана з перебуванням в лісах).

Також заборонено розводити багаття і проводити пожежонебезпечні роботи в лісах, на землях сільськогосподарського призначення, особливо охоронюваних природних територій регіонального значення, землях запасу, уздовж доріг, в зонах річок і озер, на територіях поселень і міських округів, садівничих, городницьких об'єднань громадян , на підприємствах незалежно від організаційно-правової форми власності.

В особливий протипожежний режим також передбачає значне збільшення штрафів за порушення правил пожежної безпеки.

Відзначається, що винних в масштабних пожежах знаходять практично завжди.

Згідно зі статтею 20.4 КоАП РФ, порушникам загрожує покарання у вигляді штрафів для громадян - у розмірі від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

4 КоАП РФ, порушникам загрожує покарання у вигляді штрафів для громадян - у розмірі від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online