Альфа банк рефінансування кредитів інших банків - умови перекредитування

  1. Детальні умови рефінансування
  2. Документи і вимоги до позичальників
  3. Альфа банк відмовив. Що робити?
  4. переваги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Незважаючи на зростаючу затребуваність послуги, Альфа банк рефінансування кредитів інших банків проводить тільки за програмою іпотечних позик Незважаючи на зростаючу затребуваність послуги, Альфа банк рефінансування кредитів інших банків проводить тільки за програмою іпотечних позик.

При цьому різниця в призначенні річної ставки між власниками зарплатних карт і сторонніми позичальниками дорівнює лише чверті відсотка. Банк пропонує кредит від 10% річних всім, хто не є їхнім клієнтом, і від 9,75% - власникам зарплатних карт і рахунків. Фахівці Лонбері детально вивчили умови, викладені на сайті Альфа банку.

Детальні умови рефінансування

Мета будь-якого перекредитування - погасити перестав бути вигідним діючий кредит в банку або іншої організації за рахунок знову одержуваного, на кращих умовах. Тобто, користувач в першу чергу передбачає заощадити на різниці ставок. В даному випадку - між позикою, отриманим кілька років тому і кредитом в Альфа банку. Якщо надається можливість разово закрити колишній кредит з високими відсотками знову одержуваних позикою, де виплата річних відчутно менше, це дійсно вигідно.

У деяких випадках позичальник додатково збільшує термін виплат в банк, при цьому розмір щомісячних внесків перераховується в меншу сторону. Так само як і навпаки - бажанням швидше погасити позику веде до збільшення суми внесків за графіком.

Альфа банк всіх бажаючих отримати кредит на закриття перш взятого іпотечного боргу в іншому банку, привертає в першу чергу низькими процентними ставками. Навіть якщо у позичальника немає тут зарплатної карти, 10% річних - вельми приваблива пропозиція. 600 тисяч рублів - мінімальна сума, яка може бути схвалена, ліміт при цьому не позначений.

Оформити рефінансування пропонується на термін до 25 років, при цьому видається позичальникові сума складе максимум 85% від вартості нерухомості. Саме житло при цьому банк залишить у себе в заставі.

Ознайомившись з мінімальним описом на сторінці Альфа банку, користувачеві відразу пропонується заповнити заявку, оскільки в іншому випадку подробиці програми рефінансування доведеться шукати по всьому сайту.

Наприклад, в невеликому поясненні, прихованому під непомітним знаком питання близько ставки, Альфа банк в буквальному сенсі дрібним шрифтом уточнює: діяти вона може тільки при активації опції «Ультра» програми «Признач свою ставку», комплексному страхуванні, з початковим внеском мінімум в 50% і підтвердженням доходу за формою 2НДФЛ. А поки процес рефінансування кредиту оформляється, до ставки буде додана 1,75% річних.

Трохи про тариф «Ультра». Альфа банк Користувачам пропонується разово внести при оформленні грошові кошти, розмір яких дорівнює 4% від суми кредиту в рахунок його погашення. Це призведе до гарантованого зниження процентної ставки на 1,5%. А фактично, згадані спочатку 10% - це вже готовий перерахунок від 11,5% за вирахуванням 1,5% відповідно до умов підключення опції.

Своїм чинним клієнтам, які мають зарплатну картку, Альфа банк пропонує аналогічні умови при ставці в 9,75%.

Фахівці Лонбері після вивчення всіх умов пропозиції по рефінансуванню кредиту знайшли чимало подібностей зі звичайною іпотечною програмою. Особливо, зважаючи на те, що на сторінці з описом процедури перекредитування Альфа банк і пропонує кілька іпотечних програм.

Документи і вимоги до позичальників

Кандидатом на рефінансування за умовами, заявленим Альфа банком, може стати громадянин будь-якої країни старше 20 років, за умови, що на момент погашення позичальникові виповниться не більше 64 років. Кількість созаёмщіков і / або поручителів рефінансування допускається до 3-х чоловік, а працевлаштування при цьому банк розглядає в будь-якому підтвердженим офіційним оформленням вигляді, включаючи індивідуальних підприємців і співвласників бізнесу.

Пакет документів, що подаються в Альфа банк для розгляду, при цьому виглядає досить скромно, на відміну від жорстких бюрократичних вимог, висунутих іншими ФКО.

  • Клієнту - паспорт і копії всіх сторінок, підтвердження доходу, завірена роботодавцем копія трудової
  • Для нерухомості - правовстановлюючі та технічні документи
  • Для діючих кредитів - довідки про відсутність заборгованості та відсутності інших позик, копія договору про іпотеку і на діючий кредит (всі ці документи надає банк, де був отриманий перший займ)

Альфа банк при цьому попереджає, що може запросити якісь додаткові документи, якщо вважатиме, що основних недостатньо.

Альфа банк відмовив. Що робити?

Умови рефінансування припускають, що позичальник вносив платежі в банк своєчасно та не допускав прострочень. В іншому випадку про нові кредити з метою погашення існуючого боргу можна і не міркувати. Як і в будь-якому іншому закладі, до благонадійності позичальника в Альфа банку відносяться дуже уважно.

Всім, хто 3 або 4 роки тому отримував дорогу, в порівнянні з пропозиціями сьогоднішнього ринку іпотеку під 15% і вище, перевести кредит в Альфа банку було б дуже до речі. Але разом з тим отримати мінімальну ставку по кредиту - завдання непросте, рішення приймають не тільки співробітники Альфа банку. Призначення ставки відбувається на основі автоматичного аналізу скорингової системи, що враховує безліч можливих ризиків.

Для рефінансування кредиту або його частини можна звернутися і до приватних інвесторів. За умови, що видача позик відбувається тільки між фізичними особами та в рамках діяльності інтерактивного сервісу взаємного кредитування.

переваги

На прикладі сервісу Лонбері рефінансування проводиться через видачу нецільових кредитів. При максимальній сумі в 500 тисяч рублів користувачеві пропонується:

  • Гарантовані 12% річних без додаткових опцій, комісій та обов'язкових послуг по кредиту призначаються сумлінним позичальникам з моменту другого звернення
  • Стабільно від 14% - при першому зверненні до інвесторів сервісу за кредитом і надання документів, що підтверджують дохід і працевлаштування. Детальніше про вигоди позичальника, умови видачі кредиту. Також в будь-який момент користувачі можуть прочитати текст договору - він знаходиться у відкритому доступі тут.

Важливо! Історія платежів по кредитах позичальників Лонбері також передається в БКІ.

Взяти в борг калькулятор рефінансування

Що робити?
Що робити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online