Валерій Меладзе живе на дві родини


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Альбіна Джанабаєва, Валерій МЕЛАДЗЕ

Співак так офіційно і не розлучився

Минуло вже два роки з тих пір, як розкрилася зв'язок Валерія МЕЛАДЗЕ з Альбіною Джанабаєвою, яка народила від співака сина. Проте, з тих пір артист так і не отримав розлучення і зараз живе на дві родини.

Співака постійно бачать в його будинку на Рубльовці. Він відвідує дочок і вибирається з дружиною в ресторани. Однак Меладзе так само часто з'являється в таунхаусі на Новоризькому шосе в селищі Коровін. Сусіди розповідають, що він живе там з Альбіною Джанабаєвою та їхнім сином Костею.

- качками про розлучення журналісти остаточно змучили Валеру. Чи не розлучився він офіційно. Мабуть, не бачить в цьому необхідності. І не ділили майно, - розповів сусід Меладзе по рублевской дачі « Комсомольской правде ». - Валеру, звичайно, можна дорікнути в тому, що він живе на дві родини. Але при цьому він зразковий батько для своїх дочок. У вихідні, коли Валера в Москві, він приїжджає в будинок на Рубльовці. Ми часто бачимо його в ресторанах в товаристві дружини. Позиція Ірини в цьому питанні відома. Вона просто відпустила цю ситуацію. Роману Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе майже дев'ять років. Пристрасті колись кипіли неабиякі. Але якби Валерій хотів розлучитися, він би вже давно це зробив. Для цього всього лише потрібно подати заяву і почекати. На третій раз розводять в будь-якому випадку, навіть якщо одна зі сторін не з'являється до суду. Бути може, він просто не хоче остаточно спалювати мости?

Тим часом Альбіна Джанабаєва все частіше з'являється на обкладинках журналів зі своїм партнером по проекту «Танці з зірками», відомим шоуменом Андрієм Фоміним. Парочку таємно фотографують то в кафе, то під час вечірніх прогулянок.

- Все це лише піар, не більше того, - пояснюють люди з оточення Джанабаєвої.

Бути може, він просто не хоче остаточно спалювати мости?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online