Валерій Меладзе заступився за Альбіну Джанабаєву і попросив залишити їх родину у спокої

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10:45, 15.11.2018

На цьому тижні Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва дали перше спільне інтерв'ю . Розмова із зірковою родиною був опублікований в одному з глянцевих видань. Всупереч зворушливим словами Валерія та Альбіни на адресу один одного, інтернет-користувачі рознесли інтерв'ю в пух і прах. Справа в тому, що багато хто до цих пір таврують 39-річну співачку «розлучниця» і засуджують Меладзе за те, що заради молодої коханки він залишив дружину з трьома дочками.

Втомившись від нескінченних нападок, Альбіна опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram своє чорно-біле фото і написала (орфографія і пунктуація авторів тут і далі дані без змін. - Прим.ред.): «Дивно! Людина обурюється злом, що походить ззовні, від інших, - тим, що усунути не може, а не бореться зі своїм власним злом, хоча це в його владі. »- Марк Аврелій. І нічого не змінилося ... Хороших снів ».

У коментарях до публікації висловився і Валерій Меладзе. «Що ж ви так турбуєтесь за моїх дітей? Я закохався в Альбіну багато років тому і зробив все, щоб вона полюбила мене. Ми вже більше 15 років разом. Дочки не обділені моєю любов'ю. Я обожнюю їх і дбаю про них, як про найдорожчих людей! У нас з Альбіною двоє синів, якими я пишаюся. Відвалите від нашої сім'ї і дбайте про своїх близьких. Пора всім заспокоїтися », - заявив 53-річний артист.

Валерій Меладзе заступився за Альбіну Джанабаєву і попросив залишити їх родину у спокої

Нагадаємо, що Валерія Меладзе і Альбіну Джанабаєву зв'язала робота. Альбіна виступала в ролі бек-вокалістки популярного артиста, і через деяких час між ними зав'язався роман. У 2004 році Джанабаєва народила коханому сина, якого назвали Костянтином на честь брата Валерія. Про свій зв'язок з Меладзе Альбіна ніколи не розповідала, так само як і він сам не прагнув афішувати існування ще однієї сім'ї. До 2014 року артист офіційно залишався чоловіком Ірини Меладзе. Однак після появи на світ другої дитини від Альбіни Луки, популярний співак і продюсер подав на розлучення. У той же рік Валерій та Альбіна негласно розписалися в ЗАГСі, влаштувавши маленьку закриту весілля.

Ірина неодноразово визнавалася представникам ЗМІ, що важко перенесла розлучення. Від першої дружини у Валерія Шотаєвич троє дочок - Інга, яка в минулому році вийшла заміж , Софія і Аріна. Раніше Валерій Меладзе поділився, що його дочки і сини не спілкуються. «На мій превеликий жаль, дочки і сини не дружать, практично не бачаться. Це для мене головне завдання в житті - зробити так, щоб вони почали спілкуватися », - зізнався співак в телеефірі.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з сином Костянтином

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з сином Костянтином

Валерій Меладзе з дочками

В ексклюзивному відеоінтерв'ю «Навколо ТБ» Валерій Меладзе розповів, чим цікавляться його діти. «Мені пощастило з дітьми. У мене таке відчуття, що вони самі по собі. Вони знають, як себе вести. Потрібно тільки трохи їх направляти. До речі, ніхто з моїх дітей не прагне в шоу-бізнес. Вони більше технарі і гуманітарії. У музику нікого не потягнуло », - поділився артист.

Ексклюзивне відеоінтерв'ю «Навколо ТБ» з Валерієм Меладзе

Читайте також:

53-річний Валерій Меладзе і 39-річна Альбіна Джанабаєва дали перше спільне інтерв'ю

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва дали спільний концерт на Кіпрі

Валерій Меладзе пояснив, чому не хоче записувати спільну пісню з Альбіною Джанабаєвою

«Що ж ви так турбуєтесь за моїх дітей?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online