Вагітна Альбіна Джанабаєва вперше вийшла в світ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 2 квітня, «Татар-інформ»). Як стало відомо на початку лютого, Альбіна Джанабаєва вагітна 2-й раз від свого колишнього продюсера Валерія Меладзе . Відзначимо, що роману Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої майже 10 років. У 2004 році у пари народився спільна дитина - син Костя, якого назвали в честь брата Валерія .

Зараз Альбіна вже знаходиться на пристойному терміні. Артистка вже встала на облік в жіночу консультацію в підмосковному селищі Лапіно.

Улюблений Альбіни Валерій вперше тоді прокоментував вагітність своєї підопічної: «Що поганого в тому, що жінка вагітна? Я нормальна людина, вона нормальна людина. Народиться ще один нормальний чоловік. З чого тут можна сенсацію роздути? »- сказав артист.

Альбіна вперше вийшла в світ і здалася у всій своїй красі широкому загалу. Всі погляди були спрямовані на неї. на Джанабаєвої було мінімум косметики, і виглядала дівчина щасливою і затишною. На гала-вечері Джанабаєва з'явилася в наряді, покликаному приховати змінилася фігуру - Альбіна наділу брюки, вільну білу сорочку і коротку шкіряну куртку.

Терьохін влаштував Ксюші Бородіної романтик в Парижі (фото)

МакSим закохалася в сина кримінального авторитета (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

З чого тут можна сенсацію роздути?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online