Меладзе програв у війні за свою гідність

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Валерій Меладзе.

Фото: ІТАР-ТАСС

Відомий російський музикант і продюсер Валерій Меладзе не зміг захистити свою честь і гідність у суді. Меладзе вимагав стягнути на його користь 5 000 000 рублів з російських ЗМІ і спростувати відомості, поширені під анонсом "Ексклюзивний репортаж. Секс-скандал в сім'ї Меладзе, Валерій посварився з дружиною і коханкою через нової подружки" і заголовками "Альбіна Джанабаєва влаштувала Валерію Меладзе сцену ревнощів "та" Тяжіння більше немає ", повідомляє 7 днів ру.

Це не перша спроба музиканта захистити свою честь. У березні цього року суд частково задовольнив вимоги Меладзе, викладені в чотирьох позовах на загальну суму 18 000 000 рублів, і постановив виплатити співаку компенсацію в загальному розмірі понад 400 000 рублей. Як і в цей раз, причиною звернень до закону стали різні публікації про відносини музиканта з солісткою ансамблю "ВІА Гра" Альбіною Джанабаєвою.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online