Серійне виробництво "Чорних акул" в Арсеньеве припиняється

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ВАТ "Арсеньевская авіаційна компанія" Прогрес "(" ААК Прогрес ") завершує виробництво бойових вертольотів Ка-50" Чорна акула ", повідомляє" Інтерфакс "з посиланням на генерального директора підприємства Юрія Денисенко.
"В даний час на підприємстві знаходяться два вертольоти Ка-50, які вже завершили цикл льотних випробувань і в 2009 році будуть передані Міноборони. Нових замовлень на поставку Ка-50 немає, і проводитися тепер будуть тільки Ка-52", - сказав він.
За словами гендиректора, в 2008 році на підприємстві було виготовлено три "Чорних акули", одну з яких передали до складу 344-го Центру бойового застосування і перенавчання льотного складу армійської авіації.
"Ці три машини добудовані з наявного на авіазаводі виробничого заділу для Ка-50, який раніше становив дев'ять машин", - нагадав Денисенко. За його даними, "все, що технічно можна використовувати з виробничого заділу по Ка-50 у виробництві Ка-52, обов'язково буде використано".
Гендиректор також висловив надію на те, що число замовлень на виробництво вертольотів Ка-52 з часом буде тільки збільшуватися.
"Я сподіваюся, що через рік-два ми отримаємо вже реальні контракти на поставку Ка-52", - сказав він.

джерело - lenta.ru
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online