Акредитація таксі для роботи на ЧС-2018 розпочнеться з 1 лютого

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал мера і уряду Москви   Акредитація таксі для роботи на чемпіонаті світу з футболу 2018 року стартує 1 лютого

Фото: портал мера і уряду Москви

Акредитація таксі для роботи на чемпіонаті світу з футболу 2018 року стартує 1 лютого. Її проводитиме Московська адміністративна дорожня інспекція (МАДІ), повідомили в інформаційному центрі транспортного комплексу столиці.

"Московська адміністративна дорожня інспекція (МАДІ) з 1 лютого 2018 року розпочне добровільну акредитацію таксі для роботи на чемпіонаті світу з футболу", - цитує повідомлення відомства Агентство "Москва" . "Це дозволить підвищити якість обслуговування і безпеку гостей чемпіонату", - пояснили в транспортному комплексі.

Щоб отримати акредитацію, водії повинні будуть сплатити всі штрафи, а їх машини не можуть бути старше чотирьох років. Кузов таксі в столиці повинен бути жовтого кольору, а в Підмосков'ї - білого з жовтої і сіркою смугами. Крім того, на машині необхідно встановити ліхтар з "шашечками", які повинні бути присутніми і на бортах. У салоні наказано розмістити інформацію про водія і тарифах.
"У число необхідних вимог також входять наявність дитячого крісла і обладнання для безготівкової оплати проїзду", - додали у відомстві.
Як раніше пояснив заступник мера, глава столичного департаменту транспорту Максим Ліксутов, такими заходами влада намагається виключити ситуації, коли гостей обманюють недобросовісні перевізники.

Відзначається також, що МАДИ може анулювати акредитацію за порушення правил перевезення пасажирів та багажу, або якщо водій таксі став винуватцем ДТП. За даними інфоцентру, приймати заявки від таксистів будуть протягом усього лютого, а решта відбіркові процедури планують завершити до 31 травня.


У грудні 2017 року Москві були розроблені правила для роботи таксі під час ЧС-2018. Таксистам, зокрема, доручили вивчити стандартні фрази англійською мовою.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online