Найбагатший депутат Єкатеринбурга може купити 42 однушки на свій річний дохід

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На свій річний дохід Володимир Смирнов може купити більше 40 одиничок

Щороку депутати звітують про свої доходи, а ми прикидаємо, що б ми могли зробити на їх мільйони. Фахівці онлайн-сервісу по підбору нерухомості N1.RU підрахували, скільки квартир можна взяти на депутатські доходи.

Найбагатшим виявився депутат міськдуми Володимир Смирнов - його задекларований дохід за 2017 рік становить 114,2 мільйона рублів. Якщо брати однушку за 2,7 мільйона рублів, то Смирнов може купити 42 однокімнатні квартири або 20,5 середніх трійок по 5,5 мільйона рублів.

Депутат Законодавчих зборів Олексій Кушнарьов заробив 109,5 мільйона рублів, і він теж в стані закупитися квартирами - Кушнарьов може дозволити собі купити лише на 1,5 однушки менше, ніж Смирнов.

Голові Заксобранія Людмилі Бабусиної вистачить доходу тільки на одну звичайну трикімнатну квартиру. Губернатор Свердловської області Євген Куйвашев теж може купити собі лише середню троячку. До речі, кілька років тому ми писали, що на Никонова, 4 продавався двоповерховий пентхаус , В цьому будинку і живе губернатор Євген Куйвашев і співак Олександр Новіков.

Найбагатшим членом уряду в 2017 році був Володимир Тунгусо, який не так давно позбувся своєї посади . За минулий рік екс-чиновник заробив на 14 однокімнатних квартир, і майже стільки ж заробила його дружина.

Серед депутатів і чиновників, чиї доходи нерідко перевищують середньостатистичні заробітки в десятки разів, є і ті, яким річного заробітку не вистачить навіть на найдешевшу нерухомість в Єкатеринбурзі.

Ми часто вам розповідаємо про найдорожчих і незвичайних квартирах міста. Наприклад, найдорожча квартира Єкатеринбурга, яка зараз є у відкритому продажі, знаходиться в «Тихвіну». Це величезний двоповерховий пентхаус за 102,48 мільйона рублів. На шикарну квартиру можна подивитися тут .

Ще одна незвичайна квартира з кріслом президента і кухнею вартістю як дві хрущовки продавалася в будинку на Червоноармійській, 66 .

Текст: Марія ІГНАТОВА
Фото: Артем Устюжаніна / Е1.RU
Інфографіка: Анна РИБАКОВА / Е1.RU

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online