готель Ветразь

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Готель «Ветразь» - єдиний готель в місті розташована в зеленій зоні Готель «Ветразь» - єдиний готель в місті розташована в зеленій зоні. Тут багато зелені і квітів, тільки тут Ви почуєте, як на зорі співають птахи, і забудете про те, що десь зовсім поруч шумить сучасне місто. Дев'ятиповерховий будинок готелю розташована на мальовничому березі річки Західна Двіна, недалеко від центру і перетину двох жвавих вулиць міста - проспекту Будівельників і проспекту Черняхівського. Готель був побудований в 1991 році і реконструйована в 2010 році.

На першому поверсі Ви поринете в приємну атмосферу затишного холу із зручними м'якими меблями і акваріумом з дзюркотливої ​​водою. З вікон готелю в будь-який час року відкривається приголомшливий вид на Західну Двіну і її околиці.

У готелі 154 номери, з них: 60 одномісних, 90 двомісних стандартних номери і 4 номери Люкс. Є у готелі «Ветразь» і своя «родзинка»: всі номери абсолютно різні по дизайну і кожен має своє оригінальне названіе.Здесь можна вибрати номер на будь-який смак і настрій: «Малахітова шкатулка», «Північна губернія», «Казка Сходу», «Персиковий рай», «Єгипетська ніч», «Бузковий туман», «Шоколадний спокуса» або «Золото скіфів» або відчути себе шейхом в номері в східному стилі під балдахіном.
В кожному номері: ванна або душова кабіна, телевізор, телефон, холодильник.

У затишному ресторані «Ветразь» розрахованому на 80 місць, Ви можете скуштувати страви національної та європейської кухні, провести романтичний вечір при свічках під звуки класичної музики у виконанні чудового саксофоніста. а також насолодитися шоу-програмою і потанцювати під «живу» музику у виконанні музичного колективу ресторану. У готелі є два банкетних зали на 30 місць кожен.
В Експрес-барі на 24 місця можна швидко і смачно поснідати, скуштувати бізнес-ланч. У затишному залі в приємній атмосфері можна провести вечір, якщо Ви любите тишу і комфорт.

У Диско-барі на 100 посадочних місць запальна дискотека задовольнить смаки кожного, хто любить блиск вогнів, музику і веселощі.
У сучасному, просторому конференц-залі створені ідеальні умови для проведення конференцій, семінарів, ділових зустрічей. Конференц-зал розрахований на 60 місць. Є все необхідне обладнання для проведення презентацій на найвищому рівні.
Діловим людям припаде до душі бізнес-центр з виходом в Інтернет, факсом, ксероксом.
До Ваших послуг: Інтернет Wi-Fi, камера зберігання, сейф, хімчистка, пральня, салон краси, пункт обміну валюти, оренда автомобілів, платна автостоянка. До оплати приймаються кредитні картки.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online