Вадим Денисенко: Сьогодні Рада має всі шанси провалити продовження мораторію на продаж землі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні Верховна Рада може провалити продовження мораторію на продаж землі

Про це повідомив нардеп Вадим Денисенко на своїй сторінці в Facebook, передає Depo.ua .

"Частина політиків буде кричати, що це зрада. Частина, що це перемога. Частина буде говорити, що це нічого не означає, бо мораторій сам по собі не передбачає відкриття ринку - для повного відкриття потрібен окремий закон. На жаль, правда десь посередині. голосування за продовження мораторію, де-факто, відкриє цілий ряд сірих і чорних схем ", - написав Денисенко.

За його словами, вже зараз ряд лобістів готує рішення через "правильні" суди про "узаконення" величезних масивів землі, користуючись рішенням Європейського суду з прав людини, який виніс рішення, що громадянин України має право продавати землю.

"Непродовження мораторію дозволить відкрити" правові шлюзи "для цілого ряду гравців ринку. А держава просто не в змозі буде з цим боротися. Насправді, лобістам відкриття ринку сьогодні потрібно тільки одне:" вікно можливостей ", а далі - як буде, так і буде. і ще один дуже важливий момент. Вся так звана ліберальна тусовка криком кричить про необхідність відкриття ринку. Але ніхто, підкреслюю: ніхто !!! не говорить про те, які повинні запрацювати нові правила гри на цьому ринку. ніхто не говорить, яка повинна бути ефективна економіч ська модель ринку земель. Про це ніхто не дискутує. А це значить, що така дискусія або не під силу (в силу інтелектуальних можливостей) тим, хто про це кричить, або просто не потрібна. На жаль ", - зазначив Денисенко.

Він додав, що сьогодні буде голосувати проти зняття мораторію на продаж землі.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online