До Дня автомобіліста: які послуги і сервіси для водіїв пропонує місто

  1. онлайн послуги
  2. "Мої документи"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Щорічно в останню неділю жовтня о Росії відзначають День автомобіліста. Mos.ru нагадує про послуги, які роблять життя водіїв простіше.

онлайн послуги

Завдяки розвитку електронних послуг автолюбителям стало простіше отримати необхідну інформацію. Причому для цього навіть не потрібно виходити з дому. Наприклад, якщо ви придбали транспортний засіб з пробігом, mos.ru допоможе перевірити паспорт автомобіля та свідоцтво про його реєстрацію.

Ще через інтернет можна розрахуватися за стоянку в зоні московського паркувального простору, а також внести місячну і річну плату за використання місць в різних паркувальних зонах Москви.

Одна з найпопулярніших послуг, що надаються на сайті, - оплата штрафів . Досить вказати номер посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Також інформацію про штраф можна отримати, якщо ввести номер постанови.

В особистому кабінеті можна підписатися на повідомлення про можливі порушення правил дорожнього руху і відтворення фотографій, зроблені камерами ГИБДД, Московської адміністративної дорожньої інспекції та ЦКУ «Адміністратор московського паркувального простору». Приємний бонус: штрафи, які виписали менше 20 днів тому, можна оплачувати через портал зі знижкою до 50 відсотків.

Про інші послуги, які можна отримати онлайн, - в розділі «Особистий транспорт» .

"Мої документи"

Однак нові номери на автомобіль в інтернеті оформити не вийде - для отримання інших важливих послуг водіям допоможуть в центрах "Мої документи" .

У будь-якому з них без прив'язки до місця проживання автомобілісти можуть:

- переоформити посвідчення водія;

- оформити міжнародне посвідчення водія;

- оформити резидентное або пільгове місце для паркування дозвіл, а також місце для паркування дозвіл інваліда;

- отримати відомості про порушення правил дорожнього руху.

- отримати відомості про порушення правил дорожнього руху

Оформити водійські права тепер можна у всіх центрах держпослуг

Крім того, отримати всі ці послуги можна одним пакетом і за один візит в центр в рамках життєвої ситуації «Я - автомобіліст». Зробити це можна в будь-якому офісі «Мої документи» Центрального округу Москви, а також флагманських офісах - в ЦАО і ЮЗАО, незалежно від місця реєстрації.

У цих двох флагманських офісах «Мої документи» можна оформити реєстрацію транспортного засобу - поставити автомобіль на облік. Для цього слід попередньо записатися на зручний час через mos.ru або gosuslugi.ru, приїхати на парковку флагманського офісу, отримати талон електронної черги, сплатити держмито прямо тут і зареєструвати авто.

Адміністратори центру допоможуть при необхідності зареєструватися на порталі mos.ru, а співробітники ГИБДД в вікні прийому і на оглядовому майданчику нададуть всі послуги оперативно і якісно.

Замість ГИБДД: послуга з реєстрації машини в центрі держпослуг набирає популярність

«Поставити автомобіль на облік у флагманському офісі не складе труднощів. Попередній запис дозволяє вибрати найбільш зручний час для отримання послуги, а можливість оплати держмита прямо на місці економить час. Саме тому в наших центрах скоєно вже понад 30 тисяч реєстраційних дій. Тут можна і номера на нову машину отримати, і з нотаріусом проконсультуватися, і здоров'я перевірити, і відвідати корисні і цікаві заходи », - повідомив керівник флагманського офісу ЮЗАО Григорій Куров.

Центри державних послуг «Мої документи» працюють у всіх районах Москви щодня з 08:00 до 20:00, флагманські офіси - з 10:00 до 22:00.

Центри державних послуг «Мої документи» працюють у всіх районах Москви щодня з 08:00 до 20:00, флагманські офіси - з 10:00 до 22:00

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online