Перехоплюючі Парковки. виробництво Україна

  1. Застосування перехоплюючих паркувальних систем
  2. Перший "перехоплює" паркінг в Києві виробництва Компанії СЕА
  3. Перехоплює паркінг на базі напівавтоматичного паркувальної системи
  4. Перехоплює паркінг на базі автоматичної паркувальної системи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія СЕА - розробник і виробник "перехоплювати" паркінгів.

Застосування перехоплюючих паркувальних систем

Перехоплюють паркування - це автостоянка, що розташовується поблизу автотранспортних шляхів слідування населення з місця проживання (як правило, периферійні, житлові зони міста) в місця здійснення трудової діяльності (якщо вона здійснюється в діловій частині міста, то такі місця, як правило, знаходяться в центрі міського простору).

Перехоплюючі парковки дозволяють зменшити завантаженість автотранспортної системи міста, звільнивши її від частини особистого автотранспорту. Зазвичай розміщуються поблизу залізничних станцій, станцій метрополітену, зупинок іншого громадського транспорту, розташованих на під'їзді до центральної частини міста.

Перехоплюють паркування призначена для того, щоб власник транспортного засобу, залишивши його на парковці, пересів на громадський транспорт.

Перший "перехоплює" паркінг в Києві виробництва Компанії СЕА

Перший перехоплює паркінг в Києві виробництва Компанії СЕА

Перехоплює паркінг на базі напівавтоматичного паркувальної системи

- це платна парковка, де як і раніше потрібна участь людини в обслуговування відвідувачів, але частина процедур вже автоматизована.

На в'їзді на полуавтоматческую парковку водій при натисканні кнопки на в'їзної стійки отримує паркувальний талон. На талоні на в'їзд у вигляді штрих-коду кодується інформація про час в'їзду. Також на талоні друкується додаткова необхідна інформація у вигляді звичайного тексту (назва організації, час в'їзду, інструкція користування парковкою і т.п.).

У даній напівавтоматичного системі передбачена установка інформаційної стели, на якій відображається кількість вільних паркомісць і тариф парковки. За бажанням замовника можна розміщувати будь-яку корисну інформацію на світлодіодному екрані стели.

Машина під'їжджає до шлагбауму, водій передає талон на в'їзд, отриманий на в'їзної стійки, оператору паркування.

Оператор паркування сканує штрих-коду на талоні за допомогою ручного сканера штрих-кодів. При цьому у нього на екрані з'являється розрахунок вартості парковки і кінцева сума до оплати.

Водій оплачує необхідну суму, після цього оператор відзначає в програмі робочого місця касира дану паркувальну сесію як закриту, при цьому фіскальний реєстратор друкує чек, який віддається водієві.

Шлагбаум автоматично піднімається, світлофор загоряється зеленим. Відбувається фотофіксація машини камерами, ці фотографії прикріплюються до паркувальної сесії і можуть бути в подальшому переглянуті в архіві.

Перехоплює паркінг на базі автоматичної паркувальної системи

- це платна парковка, яка працює автономно і обслуговування його зводиться до того, щоб переставити кейси з RFID картами з виїзної стійки на в'їзну.

Перехоплюючі паркінги виробництва Компанії СЕА - оптимальне рішення по системам платних парковок в мегаполісах і великих містах.

Компанія СЕА - одна з небагатьох компаній на вітчизняному ринку, що мають повний цикл виробництва паркоматів і паркувального обладнання : Від розробки до монтажу обладнання на майданчику замовника з наданням послуг по модернізації та гарантійному обслуговуванню паркінгів . В активі компанії-безліч реалізованих проектів в цій області. Паркувальні комплекси і паркомати виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому Компанія пропонує своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням.

Для того щоб отримати кваліфіковану консультацію та придбати перехоплюючі парковки і паркінги зверніться в офіс Компанії СЕА по телефону: +38 (044) 291-00-41 або на пошту e-mail: [email protected] .

Контакти наших представництв в регіонах вказані на сторінці " Контакти ".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online