Парковка в аеропорту Одеси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія СЕА реконструювала діючу і наростила для нового терміналу в міжнародному аеропорту Одеса напівавтоматичну паркувальну систему. Дана система включає в себе два в'їзду і один виїзд, які обладнані високошвидкісними шлагбаумами, що забезпечує високу пропускну здатність системи для пасажирів та зустрічаючих. В'їзди / виїзди обладнані фотофіксацією для в'їжджають і виїжджають транспортних засобів, які забезпечують додаткову надійність і безпеку системи.

Компанія СЕА

Особливістю даної системи є безперешкодний пропуск кортежів, гнучкий тарифний план, пропуск службових авто у службових паркувальним картками і т.д. Беручи до уваги специфіку об'єкта, фахівцями Компанії СЕА був розроблений гнучкий тарифний план, який включає в себе різні категорії транспорту, такі як:

  • орендарів
  • категорії транспорту обслуговуючого персоналу,
  • представники автопрокатної, готельного та ресторанного бізнесу,
  • державні представництва, які здійснюють свою діяльність в пункті пропуску через державний кордон України
  • легкового автомобіля (добові)
  • мікроавтобуса (добові)
  • пільговий (добові)

орендарів   категорії транспорту обслуговуючого персоналу,   представники автопрокатної, готельного та ресторанного бізнесу,   державні представництва, які здійснюють свою діяльність в пункті пропуску через державний кордон України   легкового автомобіля (добові)   мікроавтобуса (добові)   пільговий (добові)

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником   паркоматів   ,   в'їзних і виїзних стійок   ,   інформаційних табло вільних місць   ,   автоматичних   парковок і   напівавтоматичних   паркувальних комплексів для аеропортів, ж / д і автовокзалів Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматів , в'їзних і виїзних стійок , інформаційних табло вільних місць , автоматичних парковок і напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, ж / д і автовокзалів. Купити паркомат, ціна паркомата, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного паркування, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА по телефону +38 (044) 291-00-41 або надсилайте запити на e-mail: [email protected] .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online