Аеропорт "Жуляни" попередив про можливий брак місць для паркування авто

цею материал Доступний по-русски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адміністрація аеропорту закликає планувати свої поїздки в аеропорт на таксі або на міському транспорті і по можливості виключити використання особистих авто.

Адміністрація аеропорту закликає планувати свої поїздки в аеропорт на таксі або на міському транспорті і по можливості виключити використання особистих авто

В аеропорту «Київ» почалася реконструкція Терміналу «А» / фото iev.aero

Як повідомляє прес-служба аеропорту, це пов'язано з роботами по розширенню Терміналу «А».

Читайте також Термінал F аеропорту "Бориспіль" планують відкрити до літа 2019 року

«В аеропорту« Київ »почалася реконструкція Терміналу« А »для міжнародних рейсів. Для більшого комфорту пасажирів, планується збільшити площу Терміналу на 9,5 тис. Кв. м. Це дозволить збільшити кількість стійок реєстрації та паспортного контролю, пунктів авіабезпеки, а також зробить перебування пасажирів в аеропорту більш комфортним », - пояснюють в аеропорту.

Відзначається, що будівельні роботи вже почалися, праве крило Терміналу А частково огороджено бетонним парканом. Також закрита частина стоянки для автомобілів, де розміститься будівельна техніка та інфраструктура.

«Можливість залишити автомобіль на паркінгу аеропорту на час вашої подорожі обмежена. Пам'ятайте, що аеропорт «Київ» знаходиться в межах міста, в 8 км від центру міста, територія аеропорту не дозволяє виділити великі площі під парковку », - відзначають в« Жулянах ».

Адміністрація аеропорту закликає планувати свої поїздки в аеропорт на таксі або на міському транспорті і по можливості виключити використання особистих авто.

«У планах аеропорту завершити реконструкцію Терміналу« А »в травні 2019 року, в найближчі місяці біля аеропорту буде відкрита нова додаткова стоянка для автомобілів на 400 паркомісць», - додали в аеропорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online