Потрібна допомога в автокредиті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Потрібна допомога. Потрапили в автокредит на 800000 (авто коштує 460). Платежі по 14000 перші 59 міс., 60-й платіж - 350000 (графік платежів не показували до останнього, мурижили цілий день, кричали ледве що). Що робити, розуму не зрозуміло ... Чи існують фонди для ідіотів, які попалися на вудку шахраїв? Або що можна зробити в такій ситуації?

1.1. Добрий день.
Договором є домовленість двох або декількох осіб про встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків.
Тут потрібно ознайомиться з кредитним договором ст.420,421,819,820 ГК РФ. Є імперативні вимоги закону. Ви якісь дії робили?

1.2. А що за диво машина?

2. Мені потрібна допомога. 2 дні тому я взяв автокредит в автосалоні Адамант Моторс. Як було написано на їхньому сайті, і розмовляючи по телефону з автосалоном з приводу автомобіля, ціна на уаз фермер 609 т. Р., Ще сказали, що в подарунок каско або ОСАГО на вибір. Приїхавши в автосалон, я підійшов до менеджера, запитав про машину, він сказав, що є, відправив до кредитного відділу, тому що я прийшов купувати машину в автокредит без першого внеску. Далі дівчина в кредитному відділі дала мені листок з назвою декількох банків, поставила ціну за автомобіль у кожного банку і марку автомобіля-уаз-патріот. Сказала, що зараз будуть дзвонити з банків, говорите, що купуєте уаз-патріот за такою-то ціною. Коли прийшов схвалення з банків, пройшло досить багато часу, години три. Далі я вибрав банк, який оплатить мені вартість автомобіля і підписав не прочитавши уважно договір купівлі-продажу і договір з банком. Я ще чекав 2 години, все годували обіцянками, зараз приїде машина. В результаті сказали, що не встигають, завтра зателефонуємо. А я сказав, що завтра я їду на поїзді, час назвав, на вахту. Подзвонили на наступний день, сказали приїжджайте в 13.30 все оформимо, плюс постановку на облік. Приїхав в автосалон до 13.30, машини немає. У мене вже виникли питання з приводу ціни, я попросив показати мені де прописана вартість автомобіля, ніхто не показував, підійшовши до кредитного відділу до цієї ж дівчині я запитав про вартість автомобіля, вона сказала 609 т. Р. Я вже нервував, скоро на поїзд, а автомобіля немає, договір не показують. Я сказав менеджеру, що я хочу рассторгнуть договір, він сказав, що пізно. Нарешті машина приїхала, ось тут я побачив вартість, була написана ціна не 609 т. Р. а 840 т. р. Я відмовлявся, а мені менеджер каже, що зараз поставимо на стоянку автомобіль, закинемо туди документи. Зі мною була моя дружина, я вже спізнювався на поїзд, виділили водія, який довіз машину і дружину до мого будинку, а я поїхав на вахту. Та ще машина виявилася 2017 року, хоча менеджер говорив ви купуєте машину за вищою ціною, тому що у вас машина 2018 року. Чи можна відмовитися від цієї машини, у скільки це мені обійдеться.

2.1. Добрий день. Продавець порушив статтю 10 Закону "Про захист прав споживачів", тобто надали Вам недостовірну інформацію про товар, роботу або послугу при укладенні договору, а також ввів вас в оману, порушення статті 171 Цивільного кодексу. Ви можете звернутися в салон з письмовою претензією з вимогою розірвати договір купівлі-продажу і повернути автомобіль, а також щоб Вам компенсували моральну шкоду і витрати.

3. Потрібна допомога в складанні позовної заяви. Взяли автокредит, в салоні сказали можна відмовитися від страховки. Написали претензію страхової компанії. Нам відповіли що від страховки відмовитися неможливо.

3.1. Щоб скласти позовну заяву потрібно ознайомитися з документами - договір на покупку машини, кредитний договір, претензією і відповіддю на неї, вони все є?

3.2. Привіт Марія, потрібно дивитися договір ваш, а також з приводу складання позовної заяви ви можете звернутися до будь-якого з юристів на сайті в особисті повідомлення або зателефонувати.

3.3. Ви можете звернутися до будь-якого юриста на даному сайті, чия кваліфікація і розцінки вас найбільше влаштують, написавши йому приватне повідомлення. Надання послуг здійснюється відповідно до ст. 779 ГК РФ.

3.4. Вибирайте будь-якого адвоката з будь-якого адвокатського освіти СПб і ЛО і звертайтеся до нього з документами особисто. Контакти вказані дивіться і телефонуйте.

3.5. Добрий день. Зверніться до вибраного юристу або юридичної компанії в приватні повідомлення. Для початку в будь-якому випадку потрібно ознайомитися з документами. Всього найкращого.

4. Привіт) Потрібна ваша допомога) Перебуваючи в шлюбі взяли в 2014 році автокредит на 900000 тисяч рублів, зараз розлучилися, залишок кредиту 260000 тисяч рублів, якщо подавати на розділ майна що ділитимуть, саму машину або кредитна зобов'язання? Від якої суми будуть оталківаться?

4.1. Здрастуй ділитимуть і машину і залишок кредитних зобов'язань. Тому що як у супугов у вас є як загальне імущетсво. Так і загальні обов'язки.

4.2. Доброго дня! За загальним правилом діляться навпіл і майно і борги. Звичайно, машину розділити навпіл неможливо і один чоловік залишає собі всю машину, а іншому виплачує половину її вартості.

5. Терміново потрібна ваша допомога! Папа взяв автомобіль у автокредит рік тому, але зараз за станом здоров'я не може платити. Просили відстрочку, але нам відмовили. Підкажіть будь ласка що робити і чим це може загрожувати?

5.1. Доброго дня!
Доведеться авто повернути банку
УДАЧІ ВАМ

5.2. Не платіть до суду. Суди як правило істотно знижують%, пені, штрафи. Якщо дійде до суду, то Ви можете направити до Суду Заява з проханням надати відстрочку або розстрочку, якщо суд відмовить, то можете спробувати вирішити це питання з приставами. Основний борг бажано погашати у міру можливості. Ні банкіри, ні тим більше колектори Вас змусити платити не можуть, у них немає повноважень, а якщо будуть загрожувати, вимагати, ображати, то за фактом погроз, вимагання і т.д., можна звертатися з Заявами в Поліцію, Прокуратуру. Примусово виконувати Рішення Суду можуть посадові особи УФССП Росії (Пристави), а до цього ще далеко, але якщо дійде до суду, то заарештовувати вони можуть далеко не всі майно відповідно до статті 446 Цивільного процесуального кодексу Російської Федерації.
Для довідки:
Стаття 14.8 Кодексу Російської Федерації про адміністративні правопорушення. Порушення інших прав споживачів 1. Порушення права споживача на отримання необхідної та достовірної інформації про реалізоване товар (роботу, послугу), про виробника, про продавця, про виконавця і про режим їх роботи - тягне за собою попередження або накладення адміністративного штрафу на посадових осіб в розмірі від п'ятисот до однієї тисячі рублів; на юридичних осіб - від п'яти тисяч до десяти тисяч рублів. 2. Включення в договір умов, що ущемляють встановлені законом права споживача, - тягне за собою накладення адміністративного штрафу на посадових осіб в розмірі від однієї тисячі до двох тисяч рублів; на юридичних осіб - від десяти тисяч до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 3. Ненадання споживачеві пільг і переваг, встановлених законом, - тягне за собою накладення адміністративного штрафу на посадових осіб в розмірі від п'ятисот до однієї тисячі рублів; на юридичних осіб - від п'яти тисяч до десяти тисяч рублів. Стаття 333 Цивільного кодексу Російської Федерації. Зменшення неустойки Якщо що підлягає сплаті неустойка явно не відповідає наслідків порушення зобов'язання, суд має право зменшити неустойку. Правила цієї статті не зачіпають права боржника на зменшення розміру його відповідальності на підставі статті 404 цього Кодексу і права кредитора на відшкодування збитків у випадках, передбачених статтею 394 цього Кодексу.

6. Потрібна допомога в наступній ситуації. Я плачу автокредит. Судовий пристав наклав арешт на кредитний рахунок, по якому я плачу автокредит. Відповідно, гроші банк списувати не може. Арешт накладено з неоплачений штрафу в сумі 500 руб. Але мені ніякого повідомлення не приходило не про штраф, не про арешт рахунку. Я дізналася про те, що заарештований рахунок випадково через місяць. Знайшла квитанцію на сайті ГИБДД, штраф сплатила. Судового пристава знайти не можу. Крім рахунку кредитного є рахунок зарплатний і пенсійний. Два останніх рахунки не арештовані. У праві чи судовий пристав заарештовувати кредитний рахунок?

6.1. Добрий день, не має права. Шукайте пристава, отримуйте постанову і знімайте арешт в банку.

6.2. Добридень!
Ви можете звернутися в ОСП УФССП Росії Вашого регіону з Заявою (2 примірника) на ім'я старшого судового пристава начальника ОСП УФССП, головне щоб на Вашому екземплярі поставили відбиток печатки, вх. № та підпис. Якщо не допоможе, то Ви можете звернутися з Скаргами на дію пристава і старшого судового пристава начальника ОСП УФССП Росії Вашого регіону відповідно до статті 441 Цивільного процесуального кодексу Російської Федерації в Прокуратуру або відразу в суд (адміністративний збір не обкладається).
Стаття 99 Федерального закону "Про виконавче провадження" від 02.10.2007 N 229-ФЗ. Розмір утримання із заробітної плати та інших доходів боржника і порядок його обчислення 1. Розмір утримання із заробітної плати та інших доходів боржника, в тому числі з винагороди авторам результатів інтелектуальної діяльності, обчислюється з суми, що залишилася після утримання податків 2. При виконанні виконавчого документа ( декількох виконавчих документів) з боржника-громадянина може бути утримано не більше п'ятдесяти відсотків заробітної плати та інших доходів. Утримання виробляються до виконання в повному обсязі містяться у виконавчому документі вимог. 3. Обмеження розміру утримання із заробітної плати та інших доходів боржника-громадянина, встановлений частиною 2 цієї статті, не застосовується при стягненні аліментів на неповнолітніх дітей, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю, відшкодування шкоди у зв'язку зі смертю годувальника та відшкодування шкоди заподіяної злочином. У цих випадках розмір утримання із заробітної плати та інших доходів боржника-громадянина не може перевищувати сімдесяти відсотків. 4. Обмеження розмірів утримання із заробітної плати та інших доходів боржника-громадянина, встановлені частинами 1 - 3 цієї статті, не застосовуються при зверненні стягнення на грошові кошти, що знаходяться на рахунках боржника, на які роботодавцем проводиться зарахування заробітної плати, за винятком суми останнього періодичного платежу.
Стаття 441 Цивільного процесуального кодексу Російської Федерації. Подача заяви про оскарження постанов посадових осіб служби судових приставів, їх дій (бездіяльності) 1. Постанови головного судового пристава Російської Федерації, головного судового пристава суб'єкта Російської Федерації, старшого судового пристава, їх заступників, судового пристава-виконавця, їх дії (бездіяльність) можуть бути оскаржені стягувачем, боржником або особами, чиї права та інтереси порушені такими постановою, діями (бездіяльністю). 2. Заява про оскарження постанов посадової особи служби судових приставів, його дій (бездіяльності) подається в суд, в районі діяльності якого виконує свої обов'язки вказана посадова особа, в десятиденний строк з дня винесення постанови, вчинення дій або з дня, коли стягувачеві, боржникові або особам, чиї права та інтереси порушені такими постановою, діями (бездіяльністю), стало відомо про порушення їх прав та інтересів. 3. Заява про оскарження постанов посадової особи служби судових приставів, його дій (бездіяльності) розглядається в порядку, передбаченому главами 23 і 25 цього Кодексу, з вилученнями і доповненнями, передбаченими цією статтею. 4. Відмова у відведенні судового пристава-виконавця може бути оскаржена в порядку, передбаченому цією статтею.

7. Допоможіть будь ласка ... Дуже потрібна ваша допомога.
Взяли автокредит у банку ВТБ 24 на 5 років. Сума щомісячного платяжа состовляеіт 20 тис.
2 роки платили справно. Але зараз втратили роботу і не можемо оплачувати кредит 4 місяці були в пошуках роботи ... Зараз щомісячна зарплата состовляет 12 тис ... Як пояснити банку що ми не можемо платити кредит повністю ... Уже приїжджали зі служби безпеки говорили щоб ми віддали машину ... Задолжность состоавляет 170 тис.
Як бути нам. А без машини ми не можемо. Як не втратити машину? Чи можуть вони піти на поступки? Сіожем ми плоті по 5-7 тис замість 20 тис?

7.1. Можна звернутися в банк з проханням про реструктуризацію кредиту. Також можна просити про надання відстрочки - але все це на розсуд банку.

7.2. "У вашому випадку, або напишіть заяву про реструктуризацію кредиту, якщо банки відмовляють в реструктуризації і у вас є прострочення, чекайте коли банки звернуться до суду. В суді згідно зі ст. 333 ЦК України ви маєте право заявити клопотання про зниження неустойки, тим самим знизивши заборгованість перед кредитором. Також ви маєте право написати заяву про надання розстрочки чи відстрочки по оплаті боргу. Суди як правило йдуть назустріч позичальникам.
"

7.3. Вважаю, Вам слід звернути увагу на наслідки порушення позичальником термінів повернення основної суми боргу і (або) сплати відсотків за договором споживчого кредиту (позики) (передбачені ст. 14 Федерального закону від 21.12.2013 N 353-ФЗ (ред. Від 21.07.2014 ) "Про споживчий кредит (позику)":
1. Порушення позичальником термінів повернення основної суми боргу і (або) сплати відсотків за договором споживчого кредиту (позики) тягне за собою відповідальність, встановлену законом, договором споживчого кредиту (позики), а також виникнення у кредитора права вимагати дострокового повернення всієї суми споживчого кредиту (позики), та сплати за договором споживчого кредиту (позики) відсотками та (або) розірвання договору споживчого кредиту (позики) в разі, передбаченому цією ст тьей.
2. У разі порушення позичальником умов договору споживчого кредиту (позики) стосовно термінів повернення сум основного боргу та (або) сплати відсотків тривалістю (загальною тривалістю) більш ніж шістдесят календарних днів протягом останніх ста вісімдесяти календарних днів кредитор має право вимагати дострокового повернення суми, що залишилася споживчого кредиту (позики) та сплати процентів та (або) розірвання договору споживчого кредиту (позики), повідомивши про це позичальника способом, встановленим договором, і встановивши розумний термін повернення суми, що залишилася споживчого кредиту (позики), який не може бути менше ніж тридцять календарних днів з моменту направлення кредитором повідомлення.
3. У разі порушення позичальником умов договору споживчого кредиту (позики), укладеного на термін менше ніж шістдесят календарних днів, за терміном повернення сум основного боргу та (або) сплати відсотків тривалістю (загальною тривалістю) більш ніж десять календарних днів кредитор має право вимагати дострокового повернення суми, що залишилася споживчого кредиту (позики) та сплати процентів або розірвання договору, повідомивши про це позичальника способом, що встановлений договором, і встановивши розумний термін повер а суми, що залишилася споживчого кредиту (позики), який не може бути менше ніж десять календарних днів з моменту направлення кредитором повідомлення.
4. До позичальникові не можуть бути застосовані заходи відповідальності за порушення термінів повернення основної суми боргу і (або) сплати відсотків, якщо позичальник дотримувався терміни, зазначені в останньому графіку платежів за договором споживчого кредиту (позики), направленому кредитором позичальнику способом, передбаченим договором споживчого кредиту (позики).
Важливо також знати особливості здійснення дій, спрямованих на повернення заборгованості за договором споживчого кредиту (позики) (ст. 15 ФЗ "Про споживчий кредит (позику)"):
1. При здійсненні дій, спрямованих на повернення в позасудовому порядку заборгованості, що виникла за договором споживчого кредиту (позики), кредитор і (або) юридична особа, з яким кредитор уклав агентський договір, який передбачає вчинення такою особою юридичних і (або) інших дій, спрямованих на повернення заборгованості, що виникла за договором споживчого кредиту (позики) (далі - особа, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості), має право взаємодіяти з позичальником і особами, які надали обеспечени за договором споживчого кредиту (позики), використовуючи:
1) особисті зустрічі, телефонні переговори (далі - безпосередню взаємодію);
2) поштові відправлення за місцем проживання позичальника або особи, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики), телеграфні повідомлення, текстові, голосові та інші повідомлення, що передаються по мережах електрозв'язку, в тому числі рухомого радіотелефонного зв'язку.
2. Інші, за винятком зазначених у частині 1 цієї статті способів, способи взаємодії з позичальником або особою, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики), з ініціативи кредитора і (або) особи, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості, можуть використовуватися тільки при наявності в письмовій формі згоди позичальника або особи, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики).
3. Не допускаються такі дії з ініціативи кредитора і (або) особи, яка здійснює діяльність по поверненню заборгованості:
1) безпосереднє взаємодія з позичальником або особою, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики), спрямоване на виконання позичальником зобов'язання за договором, строк виконання якого не настав, за винятком випадку, якщо право вимагати дострокового виконання зобов'язання за договором передбачено федеральним законом;
2) безпосереднє взаємодія або взаємодія за допомогою коротких текстових повідомлень, які направляються з використанням мереж рухомого радіотелефонного зв'язку, в робочі дні в період з 22 до 8 години за місцевим часом і в вихідні, святкові та неробочі дні з 20 до 9 години за місцевим часом за місцем проживання позичальника або особи, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики), яка вказана при укладенні договору споживчого кредиту (договору, що забезпечує виконання договору споживчого кредиту (позики) або про який кредитор був повідомлений в порядку, встановленому договором споживчого кредиту (позики).
4. Кредитор, а також особа, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості, не має права вчиняти юридичні та інші дії, спрямовані на повернення заборгованості, що виникла за договором споживчого кредиту (позики), з наміром заподіяти шкоду позичальникові або особі, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики), а також зловживати правом в інших формах.
5. При безпосередній взаємодії з позичальником або особою, яка надала забезпечення за договором споживчого кредиту (позики), кредитор і (або) особа, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості, зобов'язані повідомляти прізвище, ім'я, по батькові (останнє при наявності) або найменування кредитора і ( або) особи, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості, або місце знаходження, прізвище, ім'я, по батькові (останнє при наявності) і посаду працівника кредитора або особи, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості, кіт орий здійснює взаємодію з позичальником, адреса місця знаходження для направлення кореспонденції кредитору і (або) особі, яка здійснює діяльність з повернення заборгованості.
Згідно ст. 16 нагляд за дотриманням кредитними організаціями і некредитні фінансовими організаціями вимог Федерального закону "Про споживчий кредит (позику)" здійснює Банк Росії. Контроль за дотриманням особами, які здійснюють діяльність з повернення заборгованості, якщо вони не є кредитними організаціями або некредитні фінансовими організаціями, вимог цього Закону здійснюється відповідно до федеральними законами.

8. Потрібна допомога. Померла мама, а вона купила машину в автокредит. Що тепер буде? Банк забере машину? Або мені доведеться платити кредит? Я не можу фінансово за таким платежем платити щомісяця.

8.1. Привіт Євген Олександрович! По-перше, співчуваю, по-друге, ваша мама залишила заповіт чи ні; по-третє ви один в родині або ще є спадкоємці; по-четверте, спадок приймається або цілком (майно + борги) або не приймається теж цілком.
Всі ці питання: "Що мені робити?" хто не наважується на форумах.
Рекомендую брати документи на майно, документи про смерть і приїжджати в офіс. Я вирішу ваше запитання.
з повагою, адвокат Березовський Сергій Валерійович, тел. 200-77-60

9. Чи потрібна ваша допомога. У мене автокредит на автомобіль. Взято в 2013 році. У 2013 і 2014 році я страхувала КАСКО, а в цьому році в зв'язку з кризою такої можливості не стало.
Чи правомірне стягнення неустойки за несвоєчасне надання страхового полісу? Якщо це буде відбуватися щомісяця буде це заміною КАСКО? Спасибі за відповідь.

9.1. Неустойка-це штраф за прострочення платежу і вона ніяк не прив'язана до КАСКО. Однак, в разі якщо ви не сплатите КАСКО, то банк це може розцінити як порушення кредитного договору / договору застави і вимагати дострокового повернення кредиту

10. Чи потрібна допомога або хоча б рада ... Ми купили автомобіль в автокредит у вересні Минулого року. Майже місяць тому робілі планових Перше ТО (у Офіц. Дилера). Аварій та других проблем Ніколи НЕ Було. Минулого тижня виявило вітікання Рідини з-під машини, Прийшли до висновка что це охолоджена. Рідина. Евакуювали авто до того ж офіц. Дилера (автомир), але по іншому-найближчою адресою. Сьогодні нам подзвонив механік і повідомив, що машина після сильного удару в бампер, бампер ми швидше за все вже поставили новий, а радіатор охолодження, Конденсер системи кондиціонування і підсилювач переднього бампера зім'яті і пов'язані один з одним, внаслідок чого радіатор пошкоджений. Міняти треба все три частини і ремонт виходить в 65 тис. Руб. Але ми абсолютно впевнені, що ніяких сутичок не було і нічого з заводського встановленого ми не міняли! Що нам робити? Як правильно і грамотно діяти, не втративши при цьому велику суму грошей? Такої суми у нас в принципі немає, а у нас зовсім маленька дитина і машина дуже потрібна ...

10.1. щоб встановити істину необхідна експертиза даних ушкоджень, так як дилер навряд чи погодитися з вашою претензією

10.2. Вимагайте офіційної відповіді з усім що ви вказали в питанні. Спробуйте звернутися в інший сервіс. Далі - якщо нічого не визначиться - доведеться робити незалежну експертизу на предмет наявності вищевказаних ушкоджень. А під час планового ТО вам не могли пошкодити машину?

10.3. З огляду на Ваші вихідні дані, вважаю, що авто придбано після ремонту ...
Таким чином, автодилер обманом продав авто, свідомо знаючи його історію.
Тому Вам слід:
1. Зробити незалежну експертизу з відповідними висновками.
2. Пред'явити претензію продавцеві з розрахунком відшкодування і різниці в ціні.
3. У разі відмови - звертатися до суду. (Ваша вигода - зменшення ціни авто)

11. Проживаю в Москві ... Потрібна допомога юриста по справі в Астрахані. Автокредит в банку. Не знаю з чого почати.

11.1. Доброго дня! вкажіть назву банку і дату кредиту.

12. Терміново потрібна допомога, в квітні 2014 роки я у банку Cetelem оформила автокредит, щомісячний платіж 39900 руб, так як я постійно у відрядженнях перший платіж попросила оплатити за мене маму, співробітники Cetelem при оформлені рекомендували оплачувати кредит через відділення Ощадбанку так як є дочірнім підприємством, мама пред'явила операционисту копію мого паспорта і пам'ятку де вказана мої прізвище ім'я по батькові та всі необхідні реквізити для оплати, після чого їй дали квитанцію розписатися, через 10 днів від Cetelem надійшов дзвінок з повідомленням що я е оплатила, сто гроші не впали на рахунок я тут же пішла прожила ще 39000 руб і пішла розбиратися в ощадбанк, як виявилося в квитанції операціоніст вказала і платника і получптеля мою маму, і гроші просто повисли у Cetelem на рахунку але не списали через те сто ім'я та по батькові не моє, і звинуватили мою маму в тому що вона розписалася і повинна була перевірити, але вона знати не знала де кого там треба писати вона перевірила правильно написано чи ні і все, в результаті Cetelem нарахував мені за 10 днів 7 днів прострочення скажені відсотки, я стала писати претензії, але жодного письмової відповіді я не дочекалася, а дочекалася скажених відсотків, так як я продовжувала оплачувати щомісячні платежі, і чекати від них відповіді на мої листи, але підсумок вони з щомісячних платежів стали списувати відсотки і накладати штраф на штраф, по телефону відповіли що це наша вина і платите як хочете, в результаті Cetelem не відповіла не на одну мою просьбу виставив мені суму на повне погашення кредиту або забрати транспортний засіб і подали на мене до суду як на злісно не платника, що невже у нас є закон що ми зобов'язані за про пераціоніста помилки виправляти, не маючи банківського освіти моя літня мама і гадки не мала в якій графі чиє ім'я мало написано, допоможіть будь ласка, чи є ймовірність виграти справу, все чеки про своєчасних платежах є.

12.1. , Чи є ймовірність виграти справу, все чеки про своєчасних платежах є
- ймовірність є - подавайте позовну до суду.

13. Я взяв машину в автокредит для іншої людини. Потрібна була допомога. Він повинен був платити кредит. Але він не платить кредит і не повертає машину. Ховається. Що робити в Цій ситуации? Порадьте, будь ласка.
Дякуємо. Володимир.

13.1. Володимир, якщо автомобіль брали на Ваше ім'я. оголошуйте його в розшук.

14. Чи потрібна юридична допомога хочу взяти автокредит але дуже страшно це робити так як нічого в цьому не розумію! Хотілося б дізнатися на що в першу чергу звернути увагу і які можуть бути підводні камені в договорі! Дякуємо.

14.1. Особливо читайте кредитний договір, а найкраще попросіть проект даного договору, ознайомтеся з ним за допомогою адвоката, а потім вже підписуйте.

14.2. Добрий день. Сходіть на угоду з юристом. Він перевірить договір і все роз'яснить за фактом і на місці.

14.3. Добридень, Ольго!
Повністю згоден з колегами. Або йдіть на угоду з юристом або візьміть проект договору для аналізу юристом.

15. Нужна помощь в ситуації, що склалася. Майже 3 роки тому (терміном на 3 роки), мій тато взяв автокредит і банк також запропонував застрахувати життя (застрахували на випадок смерті або інвалідності 1 і 2 групи). батько нічим не хворів, завжди був здоровою людиною. 2 роки кредит платив справно, завжди в строк. Однак цього літа здоров'я його різко почав погіршуватися і ми звернулися до лікарні, почалися обстеження і все таке, поставили діагноз раз 4 ступеня без виявленого вогнища. Боролися як могли в вересні він навіть права обміняв, сподівався продовжити водити. Однак в жовтні його гостіталізіровалі через різке погіршення. Кредит ми продовжували платити. На початку грудня тато помер. Ми звернулися в банк і страхову організацію - нам дали перелік необхідних документів. Всі зібрали крім-виписки З МЕДИЧНОЇ КАРТИ. звернулися в поліклініку заяву на видачу брати відмовилися - ми знайшли документ підписаний татом, що він дозволяє ознайомлення з його медичною організацією. Юрист в банку склав запит з додатком цієї розписки віднесли в поліклініку там брати не хотіли, але потім взяли, сказали зателефонують. Секретар зав. поліклінокой зателефонувала через тиждень - сказала що Извеняюсь за те що затягує процес, але для виписки вона не може знайти картку-знайшла тільки титульний лист і що вона протягом кількох днів передзвонить, що можливо картка на перевірці. Вже тиждень ми чекаємо дзвінка. Підкажіть будь ласка - як нам бути в такій ситуації - чи повинні нам видати виписку? І протягом якого часу? Картка точно знаходиться в лікарні, тому як після смерті тата я сама їздила за довідкою про смерть картка була - правда її 2 години шукали (хоча терапевт нас оглядав кожного тижня) і тільки коли я вже лаялася з зав. поліклінікою її знайшли (є підозри що щось дописували заднім числом). якщо я так і не отримаю відповіді від лікарні, підкажіть будь ласка до кого звернутися далі?

15.1. У Росздравнадзор по АЛЕ зі скаргою на поліклініку.
У страхову з листом про неможливість отримання картки - в тому випадку, якщо вона так і не знайдеться

16. Чи потрібна ваша допомога! Справа в тому що після смерті батька залишилася машина, яка була в автокредиті, і кредит за неї батьком не виплачена був повністю! Банк про смерть сповістили! Батьки мої давно в розлученні! Машина стоїть під вікном і ні банк не держава її не забирає! Знаю що крім цього кредиту у тата були ще борги в банках! Чи можна мені поступити так: тому що термін вступу в спадщину давно пройшов (батька не стало 16.09.2009) я відновлюю термін спадщини, під приводом, що не знала про існування машини! Є ж термін позовної давності, може бути все борги вже списані! І машина буде моя! А якщо на мене повісять борги батька, можу я відмовитися від спадщини?

16.1. немає якщо ви прийміть спадок то відмовитися не вдасться. Вони СПЕЦІАЛ \ льно рік почекають і з'являться. Який термін давності - кредитний договір не закрите.

17. Дуже потрібна Ваша допомога!
У 2009 році взяли автокредит і нас зобов'язали зробити КАСКО на рік .. У 2010 році КАСКО не продовжили - по юридичну безграмотність пропустили момент про те, що зобов'язані продовжувати КАСКО щороку .. нам ніхто не дзвонив з банку цілий рік ... а зараз прислали лист про те, що в договорі є пункти, за якими вони при відсутності КАСКО можуть розірвати договір і зажадати виплати всієї суми боргу і відсотки ... ми не знаємо, що робити ... А якщо ми зараз застрахуємо машину, і пошлемо їм копію нового договору, чи можуть вони вимагати договір і за прострочений період? Якщо не було ніяких подій за цей рік? Або може можливо достроково заплатити кредит, взявши гроші в іншому банку, уладнавши таким чином ситуацію? Або наше становище вже безвихідне, тому що заднім числом договір страхування ніхто не оформить ...? і вони обов'язково подадуть в суд?

17.1. Щоб відповісти на Ваше питання необхідно ознайомитися з договором і правилами страхування.

18. Мені дуже потрібна Ваша допомога. У серпні 2007 року я оформила автокредит з "Хоум кредит енд фінанс банк", Банк мені задовольнив запит і я придбала автомобіль, з того моменту я погашала кредит за договором, але в серпні 2008 я потрапила в лікарню і була зроблена екстрено операція, з того моменту я вийшла з графіка платежів і було накладено штраф, виписавшись я відразу звернулася до філії банку з проханням анулювати штраф, так як з моєї точки зору була поважна причина прострочення, для цього я надала всі необхідні документи (ксерокопія паспорта, лікарняний лист і заявлений і), відповіді не надійшло. Я продовжувала платити за договором, але в листопаді мені вказали що борг перед банком склав 30 000 р., На моє запитання чому? , Пояснили що серпневий борг не був списаний і весь цей час я погашала тільки штрафи, а основний борг давав новий штраф. З того моменту я не змогла оплачувати, так як заробітну плату знизили, а в березні 2009 року я звільнилася під тиском. Я поставила Банк до відома і просила провести реструкторізацію договору, Банк відмовив, пояснивши, що реструкторізацію виробляють клієнтам тільки хто звільнився за скороченням. Банк подав на мене в суд, за їхніми словами суд пройшов в Москві в лютому 2009 року, про це я дізналася тиждень тому коли прийшла постанова про арешт автомобіля. Як бути далі я не знаю. При покупці автомобіля в мене був початковий внесок 100 000 р., А банк видав 180 000 р., Але при повному погашенні требут виплатити 269 000 р., При тому, що я платила 1,5 року справно платила. Виникає питання: чи правомірно поступає Банк, адже суд пройшов повідомлення і висунув таку суму, і чи маю я право на реструкторізацію? Навіть якщо заарештують автомобіль, за їхніми словами борг повністю погашений не буде, і я повинна буду його оплатити. Які повинні бути мої дії в даній ситуації? Оплатити повністю я на даний момент не в змозі, тому що перебуваю в пошуках роботи, аліментів я не отримую і живу з дочкою нижче прожиткового мінімуму. Допоможіть будь ласка розібратися, заздалегідь Вам вдячна.

18.1. Шановна Аїда! Порядок, терміни та розміри нарахування відсотків повинні бути передбачені кредитним договором. Треба терміново отримати рішення суду і оскаржити його, звернувшись спочатку з усіма документами на прийом до фахівця.
З повагою

19. ДУЖЕ потрібна ваша допомога в даному питанні!
Ми з чоловіком взяли автокредит на покупку автомобіля на 5 років, відповідно, купили автомобіль, оформивши його повністю на мене, в зв'язку з тим, що на мене оформити кредит було набагато простіше в плані документації. Я сідаю за кермо вкрай рідко, тому автомобіль використовується практично тільки чоловіком. На чоловіка з мого боку оформлена генеральна довіреність, яку я дала на 2 роки без передоручення, тому між нами була така усна застереження (адже подружжя повинні вірити один одному :)), що фактично гроші по кредиту будуть даватися мені чоловіком, а мною проводитися в банк. Однак, на жаль, але цього не сталося! Чоловік постійно відхиляється від своєчасної сплати щомісячного платежу, посилаючись на різні причини відсутності грошей (постійні "відмазки") І я, будучи чесним і добьропорядочним людиною, щоб уникнути прострочення, кредит оплачую сама зі своїх власних коштів (так склалося, я нічого не можу з цим вдіяти) така постановка питання мене зовсім не влаштовує (обман якийсь вийшов прямо, хоча з чоловіком вже прожили 7 років разом) і на сьогоднішній день в родині склалася така ситуація, що справа наближається до розлучення, не тільки в зв'язку з цією проблемою, але і в іншому (але це до справи не відноситься) Головне, що хвилює, це те, що, виходить, що я залишуся одна (з дитиною, до речі), та ще й з кредитом на досить велику суму грошей на авто, яке не використовую! Підкажіть будь ласка:
1) Яким чином МЕНІ КРАЩЕ БУДЕ поступити в даному випадку?
2) ответсмтвенность по сплаті кредиту при розлученні якось буде розділятися між чоловіком і дружиною? (Підозрюю, що немає)
3) чоловік з авто може просто зникнути і нічого не поробиш, а я плати і за страховку КАСКО теж, до речі, (у нього ще 2 роки в запасі, щоб використовувати авто на повну котушку по ген. Довіреності)
2) так як я сама не використовую даний автомобіль, то мені не хочеться платити за те, що фактично "не в руках", я особисто хочу скоріше позбутися від відповідальності за кредитом - ЯК ЦЕ МОЖНА ЗРОБИТИ? Я ж навіть не можу продати свою власність, авто без ПТС (в банку знаходиться) Тим більше, що однією сплачувати кредит буде дуже проблематично в фінансовому плані, на руках ще й дитина ...
ОДНИМ СЛОВОМ, дуже чекаю ради про вихід з такої складної для мене ситуації ...
ЗАРАНЕЕ величезне спасибі,
Ксюша яким чином, мені.

19.1. Питання не відноситься до юриспруденції.
Якщо немає ніяких особливих умов у договорі - і борги, і власність у вас спільна.
Все інше, про що ви просите - це вже називається & quot; вироблення позиції & quot ;, або порядку дій і, безумовно, робиться адвокатами і юристами за гроші.
З повагою,
Антон Жаров

Чи існують фонди для ідіотів, які попалися на вудку шахраїв?
Або що можна зробити в такій ситуації?
Ви якісь дії робили?
1.2. А що за диво машина?
3.1. Щоб скласти позовну заяву потрібно ознайомитися з документами - договір на покупку машини, кредитний договір, претензією і відповіддю на неї, вони все є?
Від якої суми будуть оталківаться?
Підкажіть будь ласка що робити і чим це може загрожувати?
У праві чи судовий пристав заарештовувати кредитний рахунок?
Як не втратити машину?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online