Автокредит в Россельхозбанке

  1. Особливості покупки в кредит машини з пробігом.
  2. Програма пільгового кредитування.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Россельхозбанк є банком, що пропонує свої послуги населенню, прописаному в сільській місцевості, і тим, хто тривалий час пропрацював на сільгосппідприємствах. Одним з видів цих послуг виступає автокредит.

Автокредит в Россельхозбанке передбачає видачу грошових коштів як на придбання транспортного засобу в особисте користування, так і на покупку робочої одиниці Автокредит в Россельхозбанке передбачає видачу грошових коштів як на придбання транспортного засобу в особисте користування, так і на покупку робочої одиниці.

Кредит видається тільки в російських рублях. Штрафи і комісії за відкриття / ведення рахунку та дострокове погашення заборгованості відсутні.

Відсоткова ставка залежить від суми початкового внеску. Так, якщо він становить хоча б 10% від вартості авто, то плата за користування позиковими засобами буде дорівнює 16% річних, а якщо - 50%, то 15%.

Для підтриманих авто ставка інша - більш висока. Обумовлено це тим, що банк щодо останніх несе великі ризики.

ЧИТАЙТЕ ВАЖЛИВО: Автокредит за двома документами

Вік позичальника для отримання кредиту варіюється від 18 до 65 років. Однак щоб отримати автокредит в Россельхозбанке, потрібно надати чималу кількість документів, а саме: паспорт, копію трудового договору та завірену копію трудової книжки.

Крім цього банк має право вимагати у позичальника надати і інші документи. Наприклад, довідку з місця роботи (форма 2-ПДФО).

Обов'язковою умовою оформлення позики на покупку машини в Россельхозбанке можна назвати і укладення договору КАСКО. До речі, на перший рік після покупки вартість страховки може бути включена в суму автокредиту.

Сама ж позика може бути надана як на придбання вітчизняного автомобіля, так і на іномарку. Максимальна сума кредитування становить 3 мільйони рублів, а термін погашення не перевищує 5 років.

Особливості покупки в кредит машини з пробігом.

При придбанні позичальником транспортного засобу з пробігом Россельхозбанк висуває додаткові вимоги до даного авто.

Так, наприклад, якщо майбутній автомобіль позичальника вітчизняного виробництва, то на момент останнього платежу по кредиту вік цього авто не повинен перевищувати 8 років (для іномарки вік обмежується 10 роками).

Програма пільгового кредитування.

З 2009 року в Россельхозбанке діє програма пільгового автокредитування. Суть даної програми полягає в часткове погашення боргу державою, а саме 2/3 ставки кредитування, що приблизно становить 5% від всієї суми кредиту.

В рамках даної програми автокредит в Россельхозбанке дозволяє придбати автомобіль вітчизняного та іноземного виробництва, але він обов'язково повинен бути новим, а його ціна не повинна перевищувати 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Початковий внесок - не менше 15%. Максимальний термін кредитування за програмою - 3 роки.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online