Автокредит в Райффайзенбанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Людей, що бажають придбати машину за рахунок позикових коштів, цікавить можливість оформити автокредит Райффайзенбанку.

Це не дивно, адже ця кредитно-фінансова організація є популярною і може надати лояльні умови для своїх споживачів.

На жаль, на даний момент автокредит Райффайзенбанк не оформляє.

Але не варто поспішати засмучуватися. У банку можна взяти простий споживчий кредит і за рахунок його коштів придбати автомобіль.

  • Персональний кредит.

Сума позики - від 90000 до 1000000 російських рублів. Термін - 12-60 місяців. Відсоток - від 14,9% до 27,9%. Вона призначається кожному індивідуально на основі оцінки кредитоспроможності заявника. Страховий платіж (щомісяця) - 0,36% від суми позики. Дострокове погашення (Повне або часткове) сумами не менше 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Персональний кредит може оформити кожен, при цьому вам не доведеться дуже довго чекати відповіді від банку (від 60 хвилин до 3 днів). Позикові кошти видаються без застави, поручителів, комісій.

Позикові кошти видаються без застави, поручителів, комісій

При розгляді заявки враховується також і неофіційний дохід, підтвердити який можна довідкою за формою банку. Якщо у вас немає можливості відвідати банк, то кредитний фахівець приїде до вас додому.

  • Для зарплатних клієнтів.

Сума - від 90 тисяч до 2 мільйонів рублів. Термін - 12-60 місяців. Ставка така ж, як і по Персональному кредиту. Щомісячний страховий платіж також передбачений і становить 0,36% від початкової суми позики.

Без будь-яких штрафів і комісій можна погашати кредит достроково: повністю або частково (сумами від 10000 рублів). Дострокове погашення можливе навіть з першого місяця.

Для оформлення даної позики потрібно спрощений пакет документів, що включає тільки анкету і паспорт. Видача грошових коштів здійснюється без комісій. Застава і поручительство не потрібні.

ВАЖЛИВО: Авто в кредит під 0 відсотків

Рішення по заявці - від 60 хвилин до 3 днів. Для отримання даного кредиту також можна скористатися послугою виїзду банківського фахівця додому.

  • Для працівників підприємств-партнерів банку.

Спеціальна програма передбачає збільшену суму кредиту, знижені відсотки і швидкі терміни розгляду заяв. Сума позики - від 90000 до 1000000 рублів. Термін - 12/60 місяців. Відсоток - 14,9% -27,9%.

Також передбачено щомісячний страховий платіж. Часткове дострокове погашення здійснюється в сумі не менше 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Для оформлення позики можна викликати кредитного фахівця прямо до себе в офіс або додому.

Застава, порука, комісії - все це відсутнє в умовах договору.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online