Якщо заявка на кредит в Ощадбанк Онлайн схвалена, що робити далі?

  1. Що робити, якщо онлайн заявка схвалена?
  2. Список необхідних документів
  3. Чи обов'язково йти в банк?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Громадяни, які подають документи в банк на отримання кредиту, не отримують відповідь миттєво. Рішення фінансової організації необхідно чекати від 1 до 10 робочих днів (залежить від банку і способу подачі заявки). Багато чекають відповіді, отримують схвалення, а після перебувають в розгубленості, тому що абсолютно не розуміють, що робити далі.

Отже, про те, що робити, якщо заявка на кредит була схвалена, поговоримо далі.

Перш, ніж заявка приймається або відхиляється, банком проводиться перевірка потенційного клієнта на платоспроможність. І, якщо для подає клієнта весь процес виглядає як очікування згоди, то для кредитора все набагато складніше. Якщо будуть виявлені приховані майбутнім клієнтом дані, які негативно позначаються на платоспроможності, може бути оформлений відмова на отримання кредиту. При цьому слід пам'ятати, що схвалення заявки не є абсолютною гарантією отримання позики. Це тільки означає, що дані коректні для такого виду позики і людина може розраховувати на згоду фінансової організації співпрацювати з ним.

Відповідь від банку на заявку на кредит може прийти у вигляді повідомлення на телефон або дзвінка, немає принципової різниці. Сенс цієї дії полягає в залученні уваги подає заявку, оскількирозглянута кандидатура підходить для отримання кредиту. Це сповіщення, яке вимагає здійснення подальших дій.

Після отримання повідомлення про схвалення попередньої заявки, потрібно зв'язатися з представником банку.

Ощадбанк є найпопулярнішим і надійним банком Росії (весь топ надійних банків 2018 дивіться тут: ). Однією з його завдань є забезпечення громадян кредитами в усіх напрямках. Держава сприяє в роботі цієї установи, що пояснює многоканальность грошового забезпечення.

Виходячи з того, що послуги даного банку користуються великим попитом у населення, терміни розгляду заявок можуть бути різними. Як відомо, Ощадбанк пропонує найбільш вигідні умови для позичальників.

Затягнутися процес схвалення позики може також тому, що всі надані документи проходять ретельну перевірку. Виняток - зарплатні клієнти, які можуть отримати відповідь в день подачі заявки, так як їх платоспроможність вже відома.

При стандартній завантаженості банку запити на позику розглядаються наступним чином:

  • 2 дні. Така умова підтримується для споживчих позик. Після схвалення і підписання договору видається кредитна картка з грошима.
  • 7 днів і менше. Такі умови надаються для осіб, які проходять військову службу на контрактній основі.
  • 30 днів і менше. Найскладнішим і довгим буде розгляд заявки на отримання іпотечного кредиту. При велику завантаженість банку час може подвоїтися.

Що робити, якщо онлайн заявка схвалена?

Що робити, якщо онлайн заявка схвалена

Схвалена заявка, безумовно, є ознакою просування в отриманні позики, але не варто забувати, що тільки наявність повного пакета документів, їх «чистота», може гарантувати підписання бажаного договору.

При заповненні анкети на розгляд потрібно враховувати, що відмовою може послужити одна єдина помилка або помарка при вказівці даних. Щоб уникнути цієї помилки, потрібно перевірити ще раз все написане.

Далі потрібно уважно переглянути всі документи, необхідні при оформленні самої позики. Їх недолік може бути причиною подальшого переривання співпраці. Банк повинен переконатися, що громадянин, запитувач гроші, є законослухняним і платоспроможним.

При приховуванні важливих фактів особистої біографії на згоду в кредиті розраховувати не варто. Регламент перевірки всієї інформації про клієнта побудований таким чином, щоб виявити правопорушників.

Все, що потрібно зробити після повідомлення про схвалення заявки - зібрати весь пакет документів і відправитися в те відділення банку, яке вкаже його представник.

Список необхідних документів

Список необхідних документів

Вирушаючи в місцеве відділення потрібного банку, при собі повинні бути наступні документи:

  1. Заява-анкета. У ній будуть вказані всі основні дані, які були вже відправлені на перевірку онлайн;
  2. Паспорт громадянина Росії, в якому стоїть штамп про реєстрацію. Якщо такого немає, паспорт був відновлений і штампа поки що немає, потрібно звернутися до відповідних органів за місцем реєстрації і оновити друк;
  3. Підтвердження тимчасової реєстрації, якщо немає постійної;
  4. Довідка за місцем роботи про займану посаду. Довідка повинна містити дані про роботу позичальника за останні 6 місяців. Якщо громадянин працює менше півроку на новому місці, то потрібно звернутися в попереднє місце роботи для отримання довідки про термін роботи в минулому. Довідка повинна бути зроблена за формою 2-ПДФО;
  5. Копія трудової книжки, яка є підтвердженням трудової зайнятості клієнта.
  6. Дати. На всіх наданих документах повинні стояти дати. Документи старше 30 днів не приймаються.

Чи обов'язково йти в банк?

Чи обов'язково йти в банк

Потрібно чи ні похід в банк залежить від того, який тип кредиту розглядається. Якщо це споживчий кредит на невелику суму, то візит може бути необов'язковим.
Якщо це іпотека, то доведеться відвідати офіс банку для оформлення та засвідчення угоди.

Повністю дистанційне оформлення кредиту є при зверненні за споживчим позикою.

Отримання кредиту дистанційно може бути здійснено через систему Сбербанк-онлайн. Для цього також потрібно подати документи і заявку, після отримання згоди можна вибрати в меню дію «отримати гроші».

Якщо карта була оновлена, то для перерахування грошей доведеться відправитися в те відділення Ощадбанку, в якому вона була видана.

Перед отриманням позики онлайн буде запропоновано ознайомлення з умовами кредитування. Якщо вони влаштовують, необхідно натиснути кнопку «Перейти до отримання грошей».

Онлайн заявки розглядаються в порядку черги в робочий час в будні дні. Стандартний час очікування - 1-3 години.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

Що робити, якщо онлайн заявка схвалена?
Що робити, якщо онлайн заявка схвалена?
Чи обов'язково йти в банк?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online