Які банки Узбекистану видають автокредити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 2017 році банки Узбекистану почали видавати кредити на нові автомобілі GM Uzbekistan. У 2017 році банки Узбекистану почали видавати кредити на нові автомобілі GM Uzbekistan

Фото: «Газета.uz»

Trustbank почав видавати автокредити на покупку автомобілів з первинного ринку. У банку Spot підтвердили цю інформацію.

Кредити надаються терміном на три роки з відсотковою ставкою від 22% до 24% річних.

Крім Trastbank ще ряд комерційних банків видають автокредити автомобілі, проізведеннние в Республіці Узбекистан і реалізованих через мережу офіційних дилерів GM Uzbekistan.

Так, наприклад, в Asia Alliance Bank видаються кредити на термін від трьох до п'яти років під 26-28% річних. Розмір початкового внеску - не менше 25%.

В Aloqabank видають кредит на чотири роки під 20% річних. Заставний депозит - 30% від вартості автомобіля.

В Ravnaqbank пропонують автокредит на автомобілі як з первинного, так і із вторинного ринку. Короткострокові кредити терміном до одного року - 24% річних, довгострокові на строк до трьох років - 28% річних.

В Hamkorbank видається автокредит на покупку автомобілів із вторинного ринку терміном на чотири роки до 1000-кратного розміру МРЗП з мінімальним внеском в 25% від суми кредиту. Кредит виділяється на покупку автомобілів, вироблених в країні, вік яких не перевищує п'яти років.

Turonbank виділяє кредити на покупку автомобілів, вік яких не перевищує сім років. Сума кредиту - 1000 МРЗП терміном на три роки з первинним внеском від 25% і вище.

Spot

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online