В Алтайському краї в режимі on-line проходить атестація кадастрових інженерів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28 грудня 2010 р 18:00

З 1 січня 2011 року кадастрову діяльність щодо земельних ділянок мають право здійснювати тільки фахівці з чинним кваліфікаційним атестатом.

У кваліфікаційну комісію в Алтайському краї для проведення атестації на відповідність кваліфікаційним вимогам від осіб, які претендують на отримання кваліфікаційного атестата кадастрового інженера, станом на 20 грудня надійшло 331 заява.

З початку роботи кваліфікаційної комісії проведено 15 іспитів, за результатами яких атестовано 92 претендента. Особи, які не склали кваліфікаційний іспит, можуть пройти атестацію повторно через два місяці, повідомили в Головному управлінні майнових відносин Алтайського краю .

Кваліфікаційний іспит проводиться у формі тестування з застосуванням автоматизованої інформаційної системи «Атестація кадастрових інженерів» і проходить в режимі on-line. Протягом двох астрономічних годин претенденти повинні відповісти не менш ніж на 64 питання з 80, обраних інформаційною системою.

Дані про кадастрових інженерів, які отримали атестат, вносяться Федеральною службою державної реєстрації, кадастру і картографії в державний реєстр кадастрових інженерів, з яким можна ознайомитися на сайті Росреестра (www. Rosreestr.ru).

Відповідно до ст. 29 федерального закону «Про державний кадастр нерухомості» з 1 січня 2011 року кадастрову діяльність щодо земельних ділянок мають право здійснювати тільки кадастрові інженери, які мають чинний кваліфікаційний атестат кадастрового інженера.


28 грудня 2010 р 18:00   З 1 січня 2011 року кадастрову діяльність щодо земельних ділянок мають право здійснювати тільки фахівці з чинним кваліфікаційним атестатом

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online