Відтік інвестицій в аграрний ринок в 2014 році досяг $ 500 млн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Костянтин Мельницкий

Україна продовжує перебувати під тиском негативних чинників, які не сприяють формуванню позитивного інвестиційного клімату, зокрема, в АПК.

Про це повідомляє капітал з посиланням на Українську зернову корпорацію .

«2014 рік став рекордним за обсягами відпливу іноземних інвестицій в аграрному секторі, який склав $ 496 млн. Але ми не закриваємо очі на існуючі проблеми, продовжуючи працювати над стабілізацією інвестиційного поля і вважаємо, що інвестиції в АПК - це вікно можливостей. Наші стратегічні можливості в цій сфері залишаються з нами », - сказала заступник міністра аграрної політики і продовольства Владислава Рутицька під час свого виступу на Українсько-американському аграрному конгресі у Вашингтоні.

За її словами, в числі таких можливостей, зокрема, вигідне географічне розташування країни, наявність 25% світової площі чорноземних земель, низька вартість трудових земельних ресурсів, значний потенціал зростання врожайності сільгоспкультур, комфортні умови оподаткування.

«Варто також враховувати, що поточна вартість активів в Україні в даний час є однією з найнижчих в Європі», - додала Рутицька.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online