Квартири в Гурзуфі - найдорожча нерухомість в Криму

  1. Розташування та клімат
  2. Новобудови Гурзуфа

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гурзуф - невелике селище в 20 хвилинах їзди від Ялти . Завдяки м'якому клімату, унікальному навіть для Криму, це селище вважається кращим місцем для життя і відпочинку на узбережжі. А велика кількість новобудов тут робить актуальним розмова про ризики угод на первинному ринку нерухомості Криму .

нерухомості Криму

Розташування та клімат

Гурзуф славиться затишною атмосферою. Незважаючи на велику кількість сучасних багатоквартирних будинків, тут зберігся колорит східного поселення. На території Гурзуфа розташований знаменитий дитячий табір «Артек». Тут найбільша кількість сонячних днів в Криму, а середньорічна температура повітря становить +13,4 градуса, як на курортах Ніцци.

Гурзуф - найдорожче місце Кримського півострова. Якщо середня ціна на вторинному ринку квартир Криму становить, за даними сайту «МИР КВАРТИР» 93. 864 руб. / Кв. м., то в Гурзуфі та ж середня вартість квадратного метра вище майже на 30 тис. руб.

Ціна квартир в новобудовах Гурзуфа становить від 110 тис. Рублів за кв. м. під чорнову обробку, мебльовані квартири з ремонтом продаються від 125 тис. за кв. м.

Ціновий показник вторинного ринку - від 100 тис. Рублів за кв. м в старому фонді. За словами генерального директора Riviera Estate Станіслава Шакуна, «іноді ціна завищена за рахунок близькості до моря, оскільки будинки розташовані в історичному центрі Гурзуфа, а також через підвищення попиту останні 5-6 місяців».

У Гурзуфі зосереджено близько 60% вілл всього південного узбережжя Криму, ціна яких перевищує 1 300 000 $ .Около третини з них виставлені на продаж і здаються в оренду.

Новобудови Гурзуфа

Нерухомість Гурзуфа різноманітна. Тут можна знайти татарські будинки кінця 19-початку 20 століття, є 50-х - 90-х років минулого століття, багато новобудов. З останніх варто відзначити, наприклад, ЖК «Прізвище», ЖК «Резиденція Сонця» , ЖК «Рішельє Шато»: ці об'єкти вже здані в експлуатацію.

Житловий комплекс Резиденція Сонця

Житловий комплекс «Рішельє Шато» (Вул. Ялтинська, д. 16) позиціонується як елітний. Він являє собою серію з 8 будинків змінної поверховості, від 5 до 15 поверхів, монолітно-каркасного типу. Тут знаходяться продуктовий магазин, кафе, відкритий басейн для дітей і дорослих, дитячий майданчик, відкритий і закритий паркінг з системою відеоспостереження. Окремо варто відзначити паркову зону, де розташована «Алея мешканців». Тут кожен бажаючий зміг посадити іменні саджанці кедра або ялиці, сакури або акації. Свого пляжу у власності комплекс «Рішельє Шато» на жаль, не має, але пропонується альтернатива у вигляді пляжу санаторію «Ай-Даніль» в 15 хв. їзди. На пляж цього санаторію щодня в літній період здійснюється трансфер від комплексу.

На пляж цього санаторію щодня в літній період здійснюється трансфер від комплексу

Житловий комплекс Рішельє Шато

Як відзначають експерти компанії RivieraEstate, «це проект для респектабельного життя на Південному Березі Криму. В умовах проекту закладені всі можливі потреби сучасного життєзабезпечення та жізнебезопасності на високому професійному рівні ».

На даний момент близько 95% ЖК «Рішельє Шато» заселено, починається будівництво 13-поверхового будинки «Шато Лувр» , Який входить до складу комплексу і, як анонсує забудовник, перевершує по видовим характеристикам, місцем розташування і технічного оснащення всі попередні об'єкти комплексу. Вартість - від 65 тис. Руб. / Кв. м до 115 тис. руб. / кв. Забудовник пропонує послугу по обробці за ціною 25 тис. Руб. / Кв. м. Також покупцям пропонується іпотека від банку «Фінансовий Стандарт» можлива розстрочка від 6-ти місяців з 10% додатковою вартістю. Інвестор будівництва - холдингова компанія ЗАТ «ГазТехноЕкспорт» Генеральний Підрядник будівництва - турецька компанія ТОВ «УРБЕК».

Житловий будинок Шато-Лувр

Поруч з комплексом розташований 10-поверховий Апарт-готель «Гурзуф Рів'єра» . Тут 114 апартаментів площею від 32 кв. м до 110 кв. м (у кожного - простора тераса). В інфраструктуру входять: відкритий басейн з великою терасою, ресторан з літньою терасою і баром біля басейну, закритий басейн з комплексом саун, спа, тренажерний зал, дитяча ігрова кімната, кінозал, панорамний ресторан із зимовим садом на даху, паркова зона для прогулянок, дитяча майданчик, тенісні корти, підземний паркінг, паркувальний майданчик.

В інфраструктуру входять: відкритий басейн з великою терасою, ресторан з літньою терасою і баром біля басейну, закритий басейн з комплексом саун, спа, тренажерний зал, дитяча ігрова кімната, кінозал, панорамний ресторан із зимовим садом на даху, паркова зона для прогулянок, дитяча майданчик, тенісні корти, підземний паркінг, паркувальний майданчик

Комплекс апартаментів Гурзуф Рів'єра

Апартаменти пропонуються з повною внутрішньою обробкою, включаючи обробку ванних кімнат, сантехніку та кухню з побутовою технікою.

При покупці можлива розстрочка з мінімальним початковим внеском від 30%. Розстрочка залишився платежу передбачає виплату рівних часток. Термін від 3 до 24 місяців. Також можливо іпотечне кредитування від найбільшого в Криму банку РНКБ за програмами «Новосілля» і «Іпотека для військових». Діють знижки при придбанні двох апартаментів - 5%. Знижка 4% в разі початкового внеску в розмірі 70% від загальної вартості; 5% у разі початкового внеску в розмірі 80% від загальної вартості; 10% в разі повної передоплати загальної вартості апартаментів. Забудовник - ТОВ «Гурзуф Рів'єра».

Житловий комплекс «Прізвище» розташований за адресою: вул. Будівельників, д. 3. Комплекс повністю готовий, введений в експлуатацію, заселений. Тут 204 квартири, площею від 72 до 200 кв.м. Є басейн, кафе, продуктовий магазин, підземний паркінг, дитячий майданчик, велика прибудинкова територія зі своїм садом. У ЖК «Прізвище» пропонується як довгострокова (з жовтня по квітень), так і подобова (з травня по вересень) оренда квартир, ціни варіюються від 6 400 до 11 000 р. за 2-кімнатні апартаменти з розміщенням до 4 осіб. Забудовник - латвійська компанія АТ HANNER, керуюча компанія - ТОВ «Пріоритет».

Житловий комплекс Прізвище


Читайте також: Ризики при покупці квартири в новобудовах Криму

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online