Лист на ім'я губернатора зразок. Написати листа Губернатору Московської області Воробйову А.Ю. Лист-прохання. Зразок листа-прохання

  1. Офіційний сайт Уряду Московської області
  2. Скарга особисто губернатору
  3. Правила оформлення заяви

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проблеми з державними структурами і місцевими органами самоврядування - далеко не рідкість в наші дні. Жителям Москви і Московської області припадає регулярно скаржитися в вищестоящі інстанції і навіть відстоювати свої права в судовому порядку . Однією з найбільш ефективних запобіжних заходів є скарга меру Москви Собянін - розгляд на такому рівні часом дозволяє досягти вражаючих результатів. Але що робити, якщо цього недостатньо? У таких випадках необхідно скаржитися прямо губернатору Московської області - Андрію Воробйову.

Якщо в листі міститься більше двох сторінок, настійно рекомендується вказати другу і, у разі необхідності, другу сторінку. Ви можете зробити це по-різному: у верхній частині сторінки, в центрі або в правому верхньому куті. Елементи в заголовку, тобто ім'я та адресу одержувача, відтворюються на конверті відповідно до правил, викладених в Рекомендації з написання мовою поштових адрес в Канаді. Ці елементи, звані підписками, розташовані нижче і праворуч від центру конверта.

Що стосується згадки До уваги, він може відображатися вище або зліва від підписки. Всі ці посилання можуть бути підкреслені. Повна адреса відправника розташований у верхньому лівому кутку конверта. Він також повинен відповідати правилам, викладеним в Лінгвістичною рекомендації з написання поштових адрес в Канаді.

10 вересня 2013 року Андрій Воробйов офіційно став губернатором Московської області. І це значить не тільки високий статус в суспільстві і поїздки по місту в кортежі, а й величезні зобов'язання перед жителями Московської області. Існує думка, що всі скарги високопоставленим чиновникам - лише марна трата часу, але якщо ви грамотно підійдете до вирішення питання, вам все вдасться.

Щоб адаптувати курс до ваших конкретним потребам , Просимо вас надіслати нам до 19 лютого наступні документи . Заповнена форма профілю учасника. П'ять репрезентативних зразків вашої роботи, повністю перекладених вами і зроблених до початку огляду. Ці зразки дозволять тренеру краще зрозуміти ваші потреби.

Тренер зв'яжеться з вами перед курсом, щоб завершити файл. Вас також попросять відвідати наш офіс в 9 в понеділок, 11 березня. Реєстраційний збір буде виставлений на рахунок вашої організації після заходу. Дякуємо вам за використання наших послуг.


Наприклад, не так давно Воробйов почув скарги жителів Ивантеевки з приводу центру реабілітації для дітей-інвалідів. Губернатор негайно відгукнувся, прибув в населений пункт з перевіркою, і вжив відповідних заходів. Секрет такого вдалого вирішення проблеми - правильний спосіб подачі скарги, поєднаний з розголосом в ЗМІ. Чим більше уваги ви зможете залучити до вашої проблеми, тим краще.

Поскаржитись губернатору Московської області можна не виходячи з дому, потрібно лише отримати доступ до мережі інтернет. Завдяки такому підходу ви зможете істотно заощадити час, і позбавите себе від неприємних поїздок і нескінченних черг. Це особливо важливо для пенсіонерів та інвалідів, яким дуже важко пересуватися по місту. Відсутність спеціальних заїздів у багато держустанов і стоянок для інвалідів тільки погіршує ситуацію, але завдяки електронних способів подачі заяв ви можете не звертати уваги на ці перепони.

З повагою. Начальник відділу навчання та оцінки. Лист тата до губернатора Венето: «Його життя пов'язане з тим, що інші імунізовані». Ми повинні також думати про інших дітей, що мають слабку імунну систему. Моя дочка перенесла трансплантацію кісткового мозку і більше не захищалася. 52-річний Микола Помари, інженер, дослідник з Панайского університету, поклав на комп'ютер і написав своїм серцем в руках губернатора Венето Луки Заи. Причиною цього є заява окружного президента про звернення до Конституційний Суд проти постанови уряду, що вносить зобов'язання про щеплення для зарахування в школу.

Для зв'язку з громадськістю глава Московської області створив спеціальну адресу електронної пошти - AndreyVorobiev (собака) mosreg.ru. Даний електронний ящик створили ще за часів, коли Воробйов тимчасово виконував обов'язки губернатора, але він дійсний і в наші дні. Якщо у вас виникли будь-які проблеми в підвідомчих губернатору структурах, вам слід негайно повідомити про це Воробйову по електронній пошті.

«Дорогий Зайя, що не заперечуйте проти вибору уряду: так буде врятована моя дочка», - заспокійливо звернувся Нікола, і через кілька днів його кров була повністю спустошена з червоних кров'яних клітин, лейкоцитів і тромбоцитів. була перелито до тих пір, поки її не помістили в список для пересадки. Вона провела три місяці в стерильній кімнаті. Вона була піддана масивної хіміотерапії, втратила все своє волосся і кілька фунтів, у неї було кілька життєво небезпечних інфекцій, і навіть після цього місяці, можна було підійти тільки в масці, і вона могла виходити з тисячею запобіжних заходів лише з маскою.

З огляду на, що це його особистий електронний ящик, не існує будь-яких термінів розгляду заяви. Листи розглядають у міру надходження, в залежності від складності проблеми і наявності вільного часу у губернатора. Як тільки лист прочитають, вам відразу ж дадуть відповідь на нього або перенаправляють до відповідних інстанцій.

Нікола говорить і дивиться на світ під іншим кутом зору: тут немає більше свободи вибору для її дітей, але поваги до здоров'я інших. Вона спробувала пояснити це губернатору Венето: До тих пір, поки зобов'язання по вакцинації не буде відновлена, моя дитина буде продовжувати ризикувати життям кожен день і, як і вона, багато інших, які живуть на одному і тому ж хлопчика. багато різних захворювань , Одне спільне: імунодефіцит. Ці діти протягом декількох років мають слабкою імунною системою і не можуть бути вакциновані.

Навіть серйозні інфекції для них можуть бути фатальними. Їх життя залежить від того, що інші діти навколо вакциновані і запобігають поширенню небезпечних мікробів. Це «факт і є смертельну небезпеку для моєї дочки і тисяч дітей, які вже досить постраждали». Проблема в тому, що ми вважаємо цілком очевидним здоровим світом, де більше не вмирає хвороба.

Офіційний сайт Уряду Московської області

Наступний спосіб - зв'язатися з губернатором за допомогою офіційного сайту Уряду Московської області. Для цього вам знадобиться перейти на ресурс www.mosreg (точка) ru, і відшукати форму зворотнього зв'язку . Прокручуючи екран трохи вниз, і побачите віртуальну кнопку «Задати питання», натиснувши на яку, ви відкриєте електронну форму зворотнього зв'язку.

Дана форма досить проста, і заповнити її зможе кожен охочий протягом декількох хвилин. Форма складається з таких граф як:

  1. Тема питання.
  2. Прізвище, ім'я та по батькові заявника
  3. Адреса електронної пошти заявника, на який вишлють відповідь.
  4. Поштова адреса (обов'язкова графа навіть для тих, у кого є електронна пошта).
  5. Безпосередньо суть вашої проблеми.
  6. Вибір способу, яким вам дадуть відповідь на ваше запитання.
  7. Введення капчі (захист від ботів).

Якщо ви все заповніть правильно, ваше запитання зареєструють і візьмуть до розгляду.

Скарга особисто губернатору

Ви можете поскаржитися чолі Московської області, минаючи сайти і електронну пошту . Для цього вам потрібно написати лист на паперовому носії , І відправити його заказним листом , Або передати особисто представникам Андрія Воробйова. Правда, для цього вам знадобиться відвідати офіс Уряду Московської області, або дізнатися його поштову адресу.

Правила оформлення заяви


Правила оформлення заяви

  1. У правому верхньому кутку напишіть ПІБ адресата і його посаду.
  2. Потім напишіть свої ПІБ, свою адресу та контактну інформацію.
  3. Опишіть вашу проблему. Детально опишіть кожен нюанс, оперуючи тільки фактами і реальними датами.
  4. Викладіть всі ваші вимоги, і вимагайте притягнути порушників до відповідальності.
  5. Поставте дату і розпишіться.

Не допускайте лексичних та граматичних помилок, не зловживайте скороченнями і абревіатурами. Ніякої зайвої емоційності і ніяких фраз образливого характеру - тільки сухі факти. Не варто писати занадто велике заяву , Досить 2000 символів без пробілів. Ви повинні вказувати тільки дійсні відомості і ставити свою справжню підпис.

Для більшого ефекту можна подати колективну скаргу . Коли кожен заявник буде розписуватися, можна написати деяку інформацію про себе. Якщо в числі заявників будуть впливові люди, це стане хорошим перевагою.

Якщо ви зможете надати розголосу вашу проблему, це підвищить ваші шанси на перемогу. Знайдіть знайомого журналіста або телерепортера, який допоможе вам зробити відповідний репортаж або написати статтю. В наші дні інтернет-блоги стали впливовими ЗМІ, тому не забувайте і про таких важелях впливу. Якщо ви зробите все правильно, ви не залишите губернатору Московської області ні шансу на відступ, і вашу скаргу неодмінно розглянуть.

Скарга губернатору. Скаржнику було надано у власність за плату земельну ділянку. При цьому в наданні земельної ділянки відноситься до домоволодіння скаржнику було відмовлено. Скаржник повторно звернулася до адміністрації муніципального району із заявою про надання на праві власності земельної ділянки розташованого по сусідству з його ділянкою з метою житлового будівництва . Рішенням комісії муніципального району скаржнику було відмовлено. Скаржник просить зобов'язати посадових осіб муніципального району прийняти рішення про проведення відкритого аукціону на вказаний вище земельну ділянку.

Губернатору _____________ області

___________________________________

_______________________,
Адреса: __________________________

Шановний _______________!

На підставі протоколу № __________ від _________ р і рішення постійно діючої комісії по розміщенню об'єктів на території ___________ муніципального району _____________ області при Адміністрації ___________ муніципального району __________ області мені було надано у власність за плату земельну ділянку розміром ___ кв. м., розташованого за адресою: _________________________________.
При цьому в наданні земельної ділянки відноситься до домоволодіння ___ мені було відмовлено.
_______________ року я повторно звернулася до адміністрації ______________ муніципального району __________ області з заявою про надання на праві власності земельної ділянки № ___ розміром ___ кв. м., розташованого по сусідству з моїм ділянкою за адресою: _______________________________ з метою житлового будівництва.
Протоколом № _____ від ___________ р і рішенням постійно діючої комісії з розміщення об'єктів на території ____________ муніципального району _____________ області при Адміністрації _____________ муніципального району ________ області мені було відмовлено.
Вважаю, що ця відмова є необґрунтованим і незаконним, так як, відповідно до ст. ст. 38, 38.1 земельного кодексу Російської Федерації придбання земельної ділянки із земель, що перебувають у державній або муніципальної власності , Або права на укладення договору оренди такої земельної ділянки здійснюється на торгах (конкурсах, аукціонах).
Пунктом 5 статті 38.1 ЗК РФ, яка регламентує порядок організації та проведення аукціонів з продажу земельних ділянок з земель, що перебувають у державній або муніципальній власності, або права на укладення договорів оренди земельних ділянок із земель, що перебувають у державній або муніципальній власності, для житлового будівництва, передбачено, що продавець земельної ділянки або права на укладення договору оренди такої земельної ділянки приймає рішення про проведення аукціону.
Тим часом, адміністрація __________ муніципального району, яку Ви очолюєте, не вживає заходів для організації та проведення такого конкурсу відповідно до законодавства.
Порядок проведення аукціонів з продажу земельних ділянок регламентований Правилами організації і проведення торгів з продажу перебувають у державній або муніципальній власності земельних ділянок або права на укладення договорів оренди таких земельних ділянок (далі - Правила), затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2002 N 808 " про організацію та проведення торгів з продажу перебувають у державній або муніципальній власності земельних ділянок або права на укладення договорів а енди таких земельних ділянок ".
Згідно з пунктами 3 і 7 зазначених Правил продавець і організатор торгів проводить аукціон або приймає рішення про відмову від проведення аукціону.
Однак підлеглі співробітники адміністрації ______________ району хоча не відмовляють у проведенні аукціону, але ухиляються від його призначення, що суперечить чинному законодавству і порушує мої права.
На основі викладеного,
ПРОШУ:

Зобов'язати посадових осіб Адміністрації ______________ муніципального району __________ області прийняти рішення про проведення відкритого аукціону на вказаний вище земельну ділянку.

підпис ____________________

Але що робити, якщо цього недостатньо?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online