Transportica - online диспетчер вантажоперевезень для водіїв і замовників.

  1. Наші переваги
  2. Transportica працює в режимі публічного бета-тестування. У разі виникнення складнощів у використанні,...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стабільна динаміка росту популярності на транспортні послуги в Україні провокує пошуки нових шляхів оптимізації процесу вантажоперевезення, щоб можна було скоротити трудовитрати Замовника і примножити прибуток Перевізника
Стабільна динаміка росту популярності на транспортні послуги в Україні провокує пошуки нових шляхів оптимізації процесу вантажоперевезення, щоб можна було скоротити трудовитрати Замовника і примножити прибуток Перевізника.

Транспортно-інформаційний сервіс Transportica - молодий стартап, запущений в січні 2016 року Транспортно-інформаційний сервіс Transportica - молодий стартап, запущений в січні 2016 року. Ми пропонуємо зручне бізнес-рішення для всіх учасників ринку вантажоперевезень автотранспортом по Україні: Замовників і Перевізників (водіїв, диспетчерів).

Ми об'єднуємо тисячі Перевізників, що мають власні великогабаритні вантажівки, і Замовників, яким потрібно перевести вантаж в одному мобільному маркетплейсе. Платформа Transportica дозволяє Замовнику швидко і легко знайти транспорт для доставки комерційних вантажів за кілька хвилин, а Водієві заробити більше грошей на нові замовлення.

Transportica робить можливим не тільки автоматичний підбір транспорту для кожного розміщеного вантажу, а й здійснює супровід перевезення цього вантажу на всіх етапах, аж до остаточного виконання і оплати. Принцип роботи сервісу дуже простий: робите замовлення - наш водій його приймає - подається машина на навантаження. Далі за звичною схемою - завантажився, доставив на розвантаження і розвантажився. Замовник отримує повідомлення про кожного з цих етапів у міру їх виконання.
Transportica пропонує Замовнику автоматично розрахований тариф по маршруту перевезення, але він може внести свої зміни.

Наші переваги

  • Повний супровід. Transportica вперше на ринку здійснює повний супровід вантажоперевезення з моменту публікації заявки про вантаж до оплати виконаного замовлення.
  • Регулярний моніторинг. Актуальною особливістю є можливість відстеження Замовником місцезнаходження вантажу на карті в реальному часі.
  • Мобільність. Для зручності Перевізника розроблено мобільний додаток Transportica Driver під Android в якості робочого інструменту для підбору, прийняття і виконання замовлень прямо з кабіни вантажівки. З іншого боку мобільна версія сервісу дозволить Замовнику зручно розміщувати і відслідковувати свої замовлення з мобільного пристрою.
  • Економія часу та зусиль. Замовнику більше не потрібно приймати сотні дзвінків в день і вибирати перевізника самостійно, використовуючи Transportica.

Сервіс береже ваш час і нерви - робить все сам!

  • Рейтинги. Після виконання замовлення Перевізник може залишити відгук про Замовника, щоб сформувати його рейтинг в співтоваристві Transportica. Бачити відгуки може кожен Перевізник. Для чого це потрібно? Наша команда дуже ретельно підбирає водіїв, але за умови безкоштовної реєстрації в сервісі, розмістити замовлення може кожен бажаючий.

Відгуки про співпрацю допоможуть Перевізнику підібрати правильного сумлінного Замовника.

  • Фіксована плата за сервіс. Разом з Transportica Перевізник забезпечує собі максимальний заробіток при мінімальних витратах. Він не обтяжений додатковими виплатами крім фіксованої комісії за замовлення, яка залежить від суми фрахту:

Він не обтяжений додатковими виплатами крім фіксованої комісії за замовлення, яка залежить від суми фрахту:

Кожному новому Перевізнику Transportica після реєстрації нараховується бонус у розмірі для виконання його першого замовлення.

Transportica працює в режимі публічного бета-тестування. У разі виникнення складнощів у використанні, а також побажань щодо поліпшення сервісу, будь ласка, звертайтеся в наш call center (з 9:00 до 18:00 по буднях)
+38 (068) 456 35 58
+38 (073) 161 48 40
+38 (099) 105 08 10
або пишіть на [email protected] (Цілодобово). Дякую за розуміння!

Щоб розмістити свій перший вантаж або прийняти перше замовлення і ознайомитися з усіма перевагами Transportica вже сьогодні!

->

Для чого це потрібно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online