Де в Києві орендувати квартиру за 3000 гривень: самі бюджетні варіанти на ринку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ринок нерухомості в Києві. Фото: Web Realtor

Середня вартість оренди однокімнатної квартири в Києві - 5000-6000 гривень, зазначають ріелтори. Однак на ринку є і більш "бюджетні" варіанти - житло без ремонту, необхідної техніки і у віддалених від центру районах міста. Сайт "Сегодня" з'ясував, скільки коштує оренда найдешевших квартир в столиці.

Наприклад, на одному з сайтів оренди нерухомості пропонують зняти "двушку" на вул. Донецькій (Севастопольська площа) за 3000 гривень. Квартира без пральної машинки і ремонту, при цьому на ремонт в рахунок орендної плати власники квартири не згодні. "Ремонт потрібно робити обов'язково (за рахунок орендаря). За орендну суму ремонт робити не можна", - йдеться в оголошенні. Квартирантам доведеться днем ​​заробляти на оплату оренди, а ввечері і на вихідних робити ремонт за власні кошти в чужій квартирі.

Фото: olx.ua

"Якщо все-таки вирішили жити в квартирі без ремонту, потрібно правильно укласти договір. І бажано нотаріально його запевнити. Багато орендодавців на таке не йдуть, тому що в такій ситуації потрібно платити прибутковий податок. Але якщо ви взялися під себе робити ремонт в чужій квартирі, потрібні гарантії, що ви можете прожити в цій квартирі хоча б рік. Можна зробити ремонт, а через два місяці вас "попросять" і здадуть цю квартиру іншим мешканцям, але вже за іншу суму ", - розповідає Максим Бабуряк.

Варіанти з "бабусиним ремонтом" обійдуться дорожче. Найскромнішу "однушку" з двома шафами на всю стіну, двома ліжками, тумбами, стільцями, столом, килимами на стіні і ще цілим набором меблів, яку господарі вивозити з квартири не згодні, біля м. Святошин коштує 3500 гривень на місяць. "Здам відмінну квартиру вул. Сосніних м. Святошин. Є всі необхідні меблі. Є пралка. Балкон засклений. Стан житловий. Здається для пари (без дітей), один-два людини", - йдеться в оголошенні.

Фото: olx.ua

Ріелтори пояснюють: на такі варіанти варто погоджуватися тільки за умови дуже обмеженого бюджету. "Можна звичайно погодитися і на такий варіант. Тільки про комфорт не йдеться. У мене були варіанти, коли просили знайти мешканців в квартиру померлої бабусі. Шафи були набиті старої бабусиної одягом, викидати і вивозити речі власники відмовлялися. На таке можуть погодитися студенти, не надто заможні квартиранти. Я ніколи таке не раджу своїм клієнтам ", - розповідає експерт в сфері нерухомості.

Ще один бюджетний варіант - квартира без ремонту в новобудові. На даний момент на вулиці Регенераторній здається однокімнатна квартира без оздоблювальних робіт і навіть розведення електрики. Новим мешканцям доведеться шпаклювати стіни, клеїти шпалери, шукати сантехніку і т.д.

Фото: olx.ua

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online