Дизайн проект трикімнатної квартири в житловому комплексі Долина Мрій. Ремонт трикімнатної квартири в ЖК Долина Мрій.







Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На самому крайньому заході Москви, в дивно мальовничому місці за назвою Соснівка, в оточенні лісу розташований затишний житловий комплекс «Долина Мрій». Його зелені дахи, вікна, елементи фасаду, що здається малоповерхових навіюють спогади про казку про Смарагдове місто.
Дійсно, завдяки мистецтву архітектора семиповерхові будівлі здаються максимум чотириповерховими. Це досягнуто за рахунок різної обробки фасаду на різних рівнях і наявності мансардного поверху, з боку удаваного дахом. Ось саме на цьому верхньому, мансардному поверсі і знаходиться представлена ​​квартира.
Похилі стіни і стандартне планування 120-ти метрової "троячки", що перекочувала з планів звичайних панельних будинків легендарного "Главмосстроя" стали цікавою задачкою для нашого дизайнера. Задачкою, вирішеною з блиском. У всякому разі, господарі залишилися задоволеними.
Квартира проектувалася для сім'ї з чотирьох осіб: тата мами і двох дівчаток. Побажанням замовників було уникати прямих кутів, закругляти стіни, а також зробити інтер'єр яскравим і живим.

Вітальня з коридором були повністю переплановані (див креслення), і поділені на три частини: напівкруглу вітальню посередині, комори з непомітними входами з коридорів, і зону їдальні і кабінету господаря квартири.
У дванадцятиметрову кухню був вписаний напівкруглий гарнітур італійської фірми Pedini. Господиня давно про таке мріяла, і тепер, творячи чари кулінарії на панелях-доміно від Kuppersbusch в цьому космічному дизайні вона схожа на пілота космічного корабля. Подібність посилюється завдяки звисає світильників Arte di Murano під кодовою назвою "Марс атакує!".
Стіни і підлога з підігрівом кухні викладені плиткою з теплим золотавим блиском, а в кутку стоїть двометровий сріблястий красень холодильник Liebherr з цікавою технічною новинкою. Він виробляє крижані кубики (розмір налаштовується) безпосередньо з надходить через очисний фільтр водопровідної води! Дивлячись на це чудо розумієш, що недалекий той день, коли холодильники будуть замовляти і отримувати їжу з магазинів самостійно.

Кабінет, вітальня і їдальня являють собою об'єднаний простір, поєднане вибраними з колекції Masiero swarovski і Axo light світильниками, бамбуковим паркетом, декоративною штукатуркою на стінах і новинкою - бавовняної фарбою. Італійські меблі від від Il Loft і Domingo Salotti.

Спальня батьків виконана в заспокійливої ​​манері, також з великою кількістю округлостей у всіх елементах, хоча насправді вона прямокутної будь-якого прямокутника. Посередині диво ворожих меблевих технологій - "плаває" кругла ліжко. Підсвічування знизу робить її схожою на НЛО. Майбутній будуар господині відділений напівпрозорими шторами.
Найкраще з ранку піднімає настрій велика ванна кімната з балконом, в яскраво помаранчевих тонах. Орнамент на стінах з білих квітів, на підлозі плитка "морська галька" з масажним ефектом, а душова кабіна Hansgrohe вміє виконувати будь-яку примху - від фінської сауни і контрастного шотландського душа до тропічної зливи. Сантехніка та меблі німецької фірми Keuco здається невагомою, що висить в повітрі.

Дитяча кімната вражає "розпустилися" на стелі величезними красивими квітами, творами з любові і гіпсокартону, вкриті все тієї ж бавовняної фарбою, різних відтінків. Меблі підібрана яскрава, зручна і безпечна - італійської фірми Lago. Окрема гардеробна, відокремлена розсувними дверима продумана до дрібниць і повністю відповідає запитам двох маленьких принцес.
До речі, всі міжкімнатні двері фірми Loda в квартирі мають напівпрозору частина, всередині якої знаходяться розсипи лугових квітів, листочків, шматочків мармуру. Причому кожні двері має відмінне від інших наповнення.
Маленький санвузол оформлений відповідно до побажань принцес. На настінного плитці розцвіла чудова величезна орхідея, а яскраві світильники Murano Due гармонійно доповнюють колірну палітру стін.
Що стосується технологічної начинки, то квартира нашпигована охоронними, протипожежними системами, провідним і бездротовим інтернетом, а також вбудованим пилососом, основний модуль якого займає чверть простору однієї з комор. У ванних кімнатах встановлено протівопротечние системи, які вже, на жаль, встигли постраждати від зубів живе в квартирі шиншили.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online