Скандальний кліп курсантів Ульяновського інституту цивільної авіації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цей ролик, знятий курсантами-льотчиками з Ульяновська, може стати для хлопців в прямому сенсі слова ульотним: молоді люди ризикують вилетіти з інституту цивільної авіації. Пародійне відео на кліп Benny Benassi «Satisfaction» в напівоголеному вигляді, берцах і кашкетах викликало скандал федерального масштабу. Керівництво вузу назвало цей випадок "кричущим" і організувало перевірку.
Цей ролик, знятий курсантами-льотчиками з Ульяновська, може стати для хлопців в прямому сенсі слова ульотним: молоді люди ризикують вилетіти з інституту цивільної авіації

У соцмережах думки з приводу творчості юних пілотів розділилися: одні стверджують, що кліп ганьбить льотну форму, нехай і громадянську, інші вважають, що хлопці молодці і красені. І взагалі, мовляв, трохи менше лицемірства. А на сайті change.org з'явилася петиція на підтримку студентів: «Відео малося на увазі як жарт і не мало ніякого підтексту, курсанти першого курсу не думали, що цим можуть зіпсувати престиж свого інституту або підвести керівників. Ця постановочна і повністю позитивна пародія не повинна позбавити освіти молодих і перспективних пілотів. Жоден з них не мав проблем з навчанням і дисциплінарних покарань. В даний момент мають намір відрахувати 14 осіб фактично без пояснення причин », - йдеться в петиції.
А ось і сам ролик, насолоджуйтеся.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online