Як отримати громадянство Росії (РФ) громадянину України в 2019 році?

  1. Як отримати тимчасове проживання
  2. Отримання громадянство в 2019 році громадянам України
  3. В якому випадку необхідна відмова від громадянства України 2019 році
  4. отримання беженства
  5. Як громадянину України отримати роботу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатьох приїжджих з України хвилює одне питання, як законним шляхом отримати громадянство в РФ в 2019 році Багатьох приїжджих з України хвилює одне питання, як законним шляхом отримати громадянство в РФ в 2019 році. Дана процедура проходить в кілька ступенів, регламентованих законом. При дотриманні всіх вимог переселенці можуть отримати беженство, а також дозвіл на проживання на території країни, а потім і саме громадянство РФ.

Після перетину кордону РФ все приїжджі зобов'язані пройти процедуру тимчасової реєстрації, що означає отримання непостійній прописки. Згідно із законом протягом дев'яноста днів з часу перебування, українці мають право не реєструвати свій візит в країну. Однак дана реєстрація - обов'язкова процедура при отриманні громадянства РФ.

Пройти реєстрацію дозволено в будь-якому найближчому відділенні Федеральної міграційної служби, яке знаходиться в місці перебування переселенця. Якщо українці зареєстровані в таборах для біженців, то питаннями реєстрації займається місцева адміністрація. Якщо українці орендують квартиру або проживають у родичів, то дане питання вирішується власником квартири.

Як отримати тимчасове проживання

Громадяни України в 2019 можуть отримати дозвіл на ВП на термін до трьох років. Після отримання РВП українці можуть працювати без оформлення дозволу. Дане право забезпечує приїжджих соцгарантій, як і громадян Російської Федерації.

Отримання ВП дуже важливо для тих, хто в подальшому планує отримання російського громадянство або при прийнятті участі в програмі переселення.

Читайте також: Особливості рейтингу НФП в 2019 році

Право на роботу, а також РВП видається за спеціальними квотами, які оформляються в першій половині року. У ряді причин дозвіл можна отримати без даних квот, а саме:

  • громадяни, які були народжені в РРФСР. Сюди також відносяться особи, які з'явилися на світ на території РФ після розпаду Радянського Союзу;
  • нездатні до роботи українці, які мають працездатних дітей в РФ;
  • українці, чиї батьки мають громадянство Росії;
  • українці, чиї діти отримали або раніше мали громадянство Росії з самого народження;
  • якщо є повнолітні діти з російським громадянством;
  • в разі якщо опікуни мають російський громадянство;
  • неповнолітні українці, чиї батьки мають російське громадянство;
  • недієздатні громадяни України, які досягли вісімнадцятиріччя;
  • українці, які перебувають у шлюбі з громадянами Росії;
  • при здійсненні інвестицій в РФ.

Якщо переселенець не має перерахованих вище привілеїв, то в такому випадку необхідно очікувати поновлення квот.

Отримання громадянство в 2019 році громадянам України

У 2017 році для отримання громадянства була введена спеціальна спрощена система. На відміну від стандартної форми, де потрібно проживання на території країни від п'яти років, представлення звіту про доходи, знання національної мови, а також постійне місце роботи, тепер всі ці критерії для оформлення громадянства українцям не будуть потрібні.

Спрощена система поширюється на громадян України. Поширюється в основному на біженців. Перш за все, необхідно подати заяву на отримання ВНЖ. Розгляд заявки відбувається терміном на три місяці. Лише потім складається запит на отримання громадянства.

В якому випадку необхідна відмова від громадянства України 2019 році

На сьогоднішній день ФМС не вимагає відмови від наявного громадянства. Таке нововведення пов'язане з приєднанням Криму. Але при цьому необхідно підписання документа, що гарантує відмова від громадянства.

Читайте також: Якими будуть зарплати депутатів в 2019 році

Дана відмова проходить відповідно до закону про громадянство. Для виходу необхідно подати клопотання, яке в подальшому буде розглянуто спеціальною комісією, що займається громадянством України. Дитина, що отримав громадянство при народженні, може пройти клопотання разом з одним із батьків. Втрата українського громадянства вважається з моменту видачі Указу президента України.

З 2017 року для отримання громадянства РФ іноземним жителям, котрі перебувають на території країни, необхідно подати заяву про відмову громадянства. Дана заява вирушає в консульство країни, яке знаходиться в РФ. Після цього можна подавати заяву на отримання громадянства. Якщо вихід з попереднього громадянства буде не проведений на момент отримання документів на громадянство РФ, то про це необхідно повідомити ФМС. Для цього подається заява заданої форми. Все що видаються документи при отриманні / відмову громадянства необхідно зберігати.

отримання беженства

Для оформлення беженства особи, які перетнули кордон, зобов'язані подати документи на РВП протягом доби. При цьому дозвіл видається в одному регіоні, але в подальшому проживання біженця може бути в іншому. Так, наприклад, приїжджі з України не можуть розраховувати на проживання в Москві або СПб. Це пояснюється тим, що не всі регіони відносяться до даної програми. Самостійно вибрати округ не вийде. Після розподілу громадяни відбувають в один з округів. У перерозподілі головну роль грає робоча кваліфікація. Програма поширюється на наступні округу:

  • Північно-Західний федеральний;
  • Південний федеральний округ,
  • Північно-Кавказький федеральний;
  • Приволзький федеральний округ;
  • Уральський федеральний;
  • Округу Сибірський федеральний, а також Далекосхідний федеральний.

Ухвалення участі в програмі з 2019 надає людям безліч привілеїв. Так, їм покладаються підйомні, сума яких нараховується по кожному регіону окремо, а також безкоштовне медичне обслуговування і соцвиплати. Ухвалення участі забезпечує українських біженців тими ж правами, що і російських громадян при влаштуванні на роботу. Крім цього, учасники програми автоматично отримують спрощену систему оформлення громадянства, яке оформляється протягом чотирьох місяців.

Як громадянину України отримати роботу

Якщо українець планує працювати в РФ, а також отримує беженство або ж оформляє ВП, то в такому випадку необхідно буде укласти дозволу на роботу. Дане право оформляється в ФМС протягом десяти днів з моменту приїзду в країну. Вартість оформлення становить від двох тисяч рублів. Отримати цей дозвіл можна лише за квотами, які оновлюються один раз на рік. Крім цього, приїжджий повинен укласти трудовий договір з організацією, з якою співпрацює. На практиці реалізувати всі ці нюанси вкрай складно.

Читайте також: Умови і відсотки депозитів в московських банках

Якщо квоти при подачі запиту відсутні, то дозволяється придбання патенту. Останній дає право співпрацювати з приватними підприємцями на території РФ. Термін оформлення патенту становить десять днів.

Найпопулярніше:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online