В Омську на набережній з'явилося графіті з Єгором Лєтовим

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: vk.com/omskpub

На тлі «стіни Лєтова» будуть проходити зйомки фільму з освідченням у коханні Омську. Втім, життя графіті вже виходить за рамки декорації.

В Омську на вулиці Перемоги з'явилася «стіна пам'яті» Єгора Лєтова. Як з'ясувалося, графіті із зображенням музиканта - це декорація до фільму, яку знімає до 300-річчя режисер Дим Галдіна. Її використовують в одній з новел, присвяченій групі «Громадянська оборона», повідомляє на своїй сторінці у «ВКонтакте» режисер.

Стіну Лєтова зробили учасники знімальної групи. Імена художників Галдіна називати не став, оскільки це «адміністратівка» (за вандалізм. - Прим. Ред.). Однак він пише, що таким чином лідеру сибірського панк-року віддали дві «данини»: у вигляді фільму і у вигляді стіни.

«Хто з нас не співав у дворі, під'їзді, підвалі цю пісню групи« Гражданская оборона », але тоді ми не сильно вдавалися в зміст тексту і підтексту, а працюючи над однією з новел, відкрили для себе заново особистість культового музиканта Єгора Лєтова. Приходьте на наш фільм «Омськ, я тебе люблю!», І ми з задоволенням поділимося з вами нашими відкриттями », - написав Галдіна.

Відзначимо, фільм про Омську обіцяли показати на ювілей міста. Засоби для нього збирають через краудфандінговую платформу. За два тижні надійшли близько 20 тисяч рублів, мета проекту - 95 тисяч. До закінчення кампанії ще 18 днів. Але, як заявив режисер, картина вийде при будь-якому результаті: зйомки перебувають на завершальному етапі. Щоб підтримати проект, автори закликають купити заздалегідь квиток.

Фільм задуманий, очевидно, як продовження серії кіноальманахів з освідченням у коханні містах: «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе», «Токіо!». У минулому році до Дня міста в Москві вийшов аналогічний кіноальманах про столицю.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online