Держслужбовцям обіцяють підвищити зарплату

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Примножать на два ... / Фото: ZN.UA

Закон про державну службу, який вступить в силу з 1 січня 2014 року, передбачає перегляд заробітної плати для держслужбовців.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції повідомив голова Національного агентства України з питань державної служби В'ячеслав Толкованов.

За його словами, новий закон встановлює мінімальний оклад держслужбовця на рівні 2 мінімальних зарплат, тобто 1 тис. 147 грн помножити на два.

"Звичайно, якщо ми хочемо залучити професійні кадри на державну службу, то цього рівня зарплати замало", - зазначив він. Однак, за словами посадовця, питання підвищення заробітних плат буде вирішуватися комплексно. "Одночасно з підвищенням рівня заробітної плати ми працюємо над питанням професіоналізації державної служби. Тому і введення закону з 1 січня 2014 року триватиме комплексно ", - сказав Толкованов.

На питання журналістів, чи гарантує він, що буде переглядатися рівень зарплати держслужбовців з 1 січня, Толкованов сказав: "Я не міністр фінансів і не голова Верховної Ради, я констатую, що новий закон про державну службу передбачає істотне підвищення заробітних плат і введення нової системи посадових окладів на державній службі. Звичайно, що під час формування нового держбюджету це повинно бути певним чином відображено. Але гарантувати щось - це не дуже коректно ".

Як повідомляв УНІАН, новий Закон "Про державну службу" був прийнятий Верховною Радою 17 листопада 2011 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online