Житомир.info | ЖК «Молодіжний містечко»: новий рівень життя в передмісті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мальовнича місцевість, розвинена інфраструктура, віддаленість від промислової і світського життя столиці, приємні ціни та комфортні умови проживання змушують киян, особливо молодь, освоювати передмістя Києва

Мальовнича місцевість, розвинена інфраструктура, віддаленість від промислової і світського життя столиці, приємні ціни та комфортні умови проживання змушують киян, особливо молодь, освоювати передмістя Києва. На сьогодні Києво-Святошинський район є перспективним регіоном Київської області, постійно розвивається і за рівнем інфраструктури не поступається столиці.

Купівля нерухомості в Києві - це ще не гарантія успішної і комфортного життя. Тут як і раніше залишаються такі куточки, які ще в процесі облагородження і нерідко слабо відрізняються від передмість столиці. Єдине, що вказує на географічну приналежність до мегаполісу - захмарні ціни на житло, транспорт, продукти і послуги. Дістатися до метро або за потрібне установам нерідко зручніше з передмістя, а облаштування житлових комплексів часто на порядок вище, ніж в окремих новобудовах Києва.

ЖК «Молодіжний містечко» - це новий комплекс в передмісті Києва, який поєднує в собі все, що потрібно для комфортного життя. Невисокі п'ятиповерхові цегляні будинки, облаштована прибудинкова територія, близькість до природи, розвинена інфраструктура і транспортна розв'язка роблять житловий комплекс особливо привабливим серед молоді.

Навіть з невеликим бюджетом можна обзавестися однокімнатною квартирою з лоджією і вбиральні або підібрати двокімнатні апартаменти, подарувавши дитині дитячу кімнату. Орієнтуючись на молоді сім'ї, забудовник постійно пропонує акції, що дозволяють заощадити до 50 тис. Грн на придбання квартири. Для мешканців, які віддають перевагу класичній житло передмістя, хочуть отримати більше особистого простору або бажають втекти з галасливої ​​столиці всією сім'єю, на території комплексу розташовуються кілька двоповерхових таунхаусів.

Перевагою ЖК «Молодіжний містечко», що вигідно відрізняє його серед новобудов передмістя Києва, є ділова зона, що розміщується на цокольних поверхах будинків. Таким чином, мешканці можуть комфортно поєднувати будинок-роботу, не витрачати час на переїзди, і в той же час вести бізнес практично в Києві. Вартість покупки приміщень нижче, ніж в столиці, а це значить, що створити комфортну робочу атмосферу в просторому офісі або обладнати магазинчик не складе труднощів. Зручну транспортну розв'язку (всього 10-15 хвилин на машині) і комфортність локації оцінять навіть найвибагливіші клієнти. Проживання в ЖК «Молодіжний містечко» дозволяє отримувати всі вигоди заміського життя. А це близькість до природи, економія і повна безпека на території комплексу. І чим довго міркувати, звичайно ж, краще самому на власні очі переконатися в тому, що таке «Молодіжний містечко» і, не втрачаючи часу, відвідати територію комплексу вже зараз.

За матеріалами: ЖК Молодіжний містечко

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online