У «Будинку-2» вибрали кращого учасника-2012

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 4 грудня, «Татар-інформ»). В "Домі-2" конкурси та розіграші не рідкість. Не так давно завершився конкурс "Людина року", де переможницею стала Ліберж (Казань, 4 грудня, «Татар-інформ») Кпадону, потім "Терем для двох", який переміг Ксенії Бородіної і Михайлу Терьохіну подарували особняк в Підмосков'ї.

Буквально на днях завершилося глядацьке голосування на користь "Найкращого учасника проекту". 1 місце зайняла Євгенія Феофилактова , Набравши 27,2 відсотків голосів, слідом за нею йде Дарина Пинзарь , Яка набрала 20 відсотків, трійку кращих учасників, за результатами голосування, а замикає Катя Колісниченко з 18,5 відсотків голосов.4 і 5-е місце поділили Ольга Гажіенко і єдиний чоловік, який потрапив до п'ятірки, Сергій Пинзарь . Інтернет-ЗМІ відзначають, що голосування було відкритим і безкоштовним.

Євгенія Феофилактова по праву заслужила це звання. Дівчині катастрофічно не щастило в конкурсах, від перемоги її завжди відділяло кілька голосів. Плюс до всього останнім часом вся країна стежить за тим, коли ж Женя вирішиться первістком. Судячи з чуток, дівчина народила вже кілька разів. Однак довгоочікувана подія ще не відбулося. Зірка "Дому-2" навіть оголосила передбачувану дату пологів - 23 грудня.

Зірка «Дому-2» ніяк не може народити (фото)

Зірка «Дому-2» виявився рідкісним скупердяї (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online