Паперове весілля - 2 роки. Традиції святкування, що подарувати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Другу річницю сімейного життя в народі називають паперової. Папір, як відомо, матеріал досить крихкий - при необережному поводженні велика ймовірність того, що вона помнеться, розірветься, а то і згорить. Також і з відносинами подружжя в перші роки шлюбу - на перший план виходить обережність і турбота про партнера.

За ці 2 роки у відносинах подружжя з'являються нові грані - вони встигли глибше зрозуміти один одного і перейнятися внутрішнім світом. Вже встигли зруйнуватися ілюзії, і збудується конкретні плани на подальше життя. Почалися будні, і прийшов час формувати бюджет, планувати не тільки щоденні покупки, але і великі придбання - житло, транспортний засіб, техніку для будинку. Це дуже важливий період, оскільки за тим, як поводиться кожен з подружжя у вирішенні фінансових питань, можна зрозуміти яку життєву позицію вони вирішили зайняти - активну або паразитичну. "Притирання" характерів триває на більш глибокому рівні - нерідко вона проходить настільки активно, що відносини буквально "іскрять". Дуже важливо не допустити того, щоб з необережно загубленої іскри НЕ зайнялося то саме полум'я, яке перетворити любов у попелище колишніх почуттів.

Саме в період другого року спільного життя у подружжя, нарешті, з'являється усвідомлення того, що шлюб - це результат спільної праці. Вони розуміють важливість вміння йти на компроміс і вже вміють вгамовувати свій егоїзм. Все частіше спільні рішення приймаються з урахуванням інтересів другої половини, а світ в родині виявляється набагато важливіше індивідуального прагнення до справедливості. Тепер вибачення просить не той, хто винен, а той, хто більше дорожить відносинами.

Якщо в сім'ї до цього часу вже є дитина, тісний маленький світ пари обов'язково розширюється - хтось неодмінно повинен допомагати по господарству і догляду за дитиною, а також давати цінні поради. У сім'ї з'являються друзі і тепер це не просто друзі одного з подружжя, а пари, з якими їх зводять спільні інтереси: виховання дітей, облаштування будинку, ведення домашнього господарства та інше.

Сімейні психологи рекомендують парам, що відзначають паперове весілля, оновити свої клятви вірності, дані 2 роки тому - це допоможе вам витягти з пам'яті встигли припасти пилом почуття. найбільш доречним подарунком на паперове весілля будуть гроші, які пара витратить на свій розсуд. Також можна дарувати книги - наприклад, по вихованню дітей або кулінарії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online