Гліб Жемчугов з «Дому-2» зіграв весілля

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 10 жовтня, «Татар-інформ»). Гліб Жемчугов (Полуничка) одружився на своїй новій коханій. У Мережі вже з'явилися перші фото, на одному з них радісний наречений зображений разом зі своїм другом. Молоді люди радісно сміються і щиро радіють подій події.

Нагадаємо, в 2011 році шанувальники "Дом-2" були шоковані: старожил Гліб Жемчугов (Полуничка) покинув телепроект по своїй волі. Що стало причиною несподіваного рішення одного з найпопулярніших учасників проекту, сам Гліб не пояснив.

Н а "Домі-2" Гліб Полуничка будував відносини з багатьма дівчатами, одній з якої була любовна історія з Надею Єрмакової. Правда вона закінчилася, практично не розпочавшись. Гліб Полуничка почав їй змінювати з її подругами. Надя зібрала речі і переїхала в міську квартиру. Але пізніше учасники проголосували за її догляд.

Але пізніше учасники проголосували за її догляд

В кінці 2012 року він знову повернувся в стіни рідного "Дому-2" . Гліб відразу ж став будувати відносини з численними дівчатами. Однак цього йому здалося мало, і він став відлучатися. Під час своїх звільнень він йшов в п'яні загули. В черговий раз були відсутні кілька днів, Глєб повернувся і заявив організаторм шоу, що йому необхідно вилетіти до Владивостока. На що йому відповіли, що він може летіти туди "з кінцями". Після "Дому-2" Гліб брав участь в інших проектах і реаліті-шоу на ТБ, але все безуспішно.

Можливо, що з новою обраницею Гліб знайде своє справжнє щастя.

Аліа з «Дому-2» просить грошей на лікування мами (фото)

Устиненко і Гобозов з «Дому-2» розлучаться 16 жовтня (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online