Секс-трофеї Родіона Нахапетова

  1. два самогубства
  2. Питання до Бога

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Колишня дружина народного артиста, Віра Глаголєва, застукала партнера в готельному номері з повією

Народний артист Родіон Нахапетов відзначає на цьому тижні 70-річчя. На честь знаменної події Перший канал зробив документальний фільм «Голлівудські мрії Родіона Нахапетова», в якому метра привітали Ерік РОБЕРТС, Гаррі Бьюзена, Андрій Смоляков і багато-багато, хто з ним працював і товаришував. Уже чверть століття артист живе в США. Але буває і в Росії, де знімається і знімає кіно, відвідує дочок (від першої дружини Віри Глаголєвої) і двох онуків. Напередодні ювілею ми додзвонилися з привітаннями Родіону в Лос-Анджелес. Крім того, своїми спостереженнями та спогадами поділилися люди з його оточення.

- Нинішній день народження буду зустрічати разом з дружиною Наталкою (другим шлюбом Нахапетов одружений на громадянці США з сім'ї російських емігрантів, кінопродюсером Наталії Шляпнікофф. - Г. В.), - говорить Родіон Рафаїлович. - Думаю, буде романтично: орендуємо корабель і вийдемо в Тихий океан, де і відсвяткуємо тільки вдвох. Ми разом вже 25 років, і цю дату теж відзначимо як слід. Наташа - найближча і найрідніша мій чоловік. А застілля для друзів і родичів організуємо в Москві в лютому. Я ж не емігрував - живу на дві країни. У Першопрестольній у мене квартира на Ломоносовському проспекті. Влітку з дружиною туди приїжджаємо, а зиму проводимо в нашому будинку в Лос-Анджелесі, де цілий рік сонце, корисне для мого здоров'я.

У США Нахапетов відправився в 1989-му в надії побудувати кар'єру в Голлівуді. Але пробиватися доводилося важко. Говорили, що через низку невдач Родіон навіть збирався накласти на себе руки.

Дружина Наташа і її донька Катя надихають Родіона Рафаїловича на сміливі експерименти. фото: rodionnahapetov.com

- Звичайно, я дуже переживав через фінансові труднощі: ніде було жити, не складалося по роботі, багато чого не виходило, - продовжує Нахапетов. - Але поруч перебувала Наташа - людина, яку я дуже полюбив. А вдвох набагато легше вирішувати проблеми. Наташа - зразок професіоналізму, дуже душевний і чуйна людина. У нинішньому році у неї теж ювілей - 60-річчя. Правда, в Америці не прийнято з розмахом відзначати круглі дати. Але у нас дуже гостинний будинок (точніше, два великих будинки), зараз ми забезпечені люди.

Віра Глаголєва з дочками Машею та Анею та онучатами Поліною і Кирилом

два самогубства

Що таке самостійно піти з життя, Родіон знає не з чуток. Під час навчання у ВДІКу (а Нахапетов двічі закінчив цей вуз - спочатку отримав диплом актора, а пізніше - режисера) практично на його очах звели рахунки з життям два педагога. Повісився на дереві кінопостановник і поет Володимир Китайський, а через рік добровільно пішов з життя 23-річний Юрій Ягодинський, який брав вступні іспити у нашого героя. Ягодинський жив в гуртожитку, в кімнаті навпроти Нахапетова. І одного разу вночі повісився на ремені, намотавши його на спинку ліжка. Щоб доставити тіло Юрія з Москви на батьківщину в Горький, друзі обмотали його поліетиленом, посадили в «Москвич» і везли так 450 кілометрів.

Звичайно, все це не могло не вплинути на вразливого Родіона. А через рік після отримання першого диплома, коли 22-річний Нахапетов знімався у Владивостоці в фільмі «Пароль не потрібен», він дізнався, що в Москві при смерті його 44-річна мама, і терміново вилетів в століцу.- Мама Радика одна ростила, - каже однокурсниця Алла Мещерякова. - Батьки познайомилися в партизанському загоні, де разом воювали. У дитинстві Нахапетов вважав, що його батько загинув на фронті, а пізніше з'ясувалося, що після війни той просто повернувся до своєї сім'ї в Вірменію. І ось тепер мужня Галина Антонівна, розумна і чарівна жінка, яка виховала такого чудового сина, вмирала.

Родіон зняв дружину Віру в п'яти фільмах (Нахапетов і Глаголєва на майданчику стрічки «Вороги», 1977 рік)

Друг Родіона, який допомагав йому проводжати маму в останню путь, мені потім з сумом сказав: «Ми ховали красу». Навіть уявити важко, які потрясіння випали на долю Нахапетова. Він ще під час навчання був закритим, ніколи не ділився серцевими таємницями. Втім, і донжуаном не був. Хоча у нас на курсі вчилися дуже красиві дівчата, наприклад Люда Аржанікова і Наташа Величко.

Остання підтвердила слова однокурсниці: - Родіон не видався мені героєм-коханцем. І справа тут не в його невисокому зростанні - він особливо ні з ким не дружив, з усіма підтримував нейтральні, якщо не сказати прохолодні, відносини. Не знаю чому, може, вважав себе розумнішими за інших. Втім, так це і було - він розумніший за багатьох! І дуже загадковий. - Так, я не та людина, яка занадто часто закохується, зовсім не швидко розкривати, - підтвердив сам Нахапетов. - Хоча всі фільми, які я зняв, - про любов. Про любов до жінки, природі, до тварин і про те, як вона перетворює людину.

Вадим Михеєнко

Питання до Бога

З першою дружиною - Вірою Глаголєвої - Родіон познайомився, коли йому було 30, а їй - 18. Разом з подругою, що працює на «Мосфільмі», Віра прийшла на перегляд фільму. І в буфеті дівчину в модних штанях-трубах, розкльошені від стегна, примітив оператор Володимир Клімов. Саме він і запросив її на проби у стрічку «На край світу ...», яку знімав Родіон.

- Роман Нахапетова і Віри почався на моїх очах, - каже актор Вадим Михеєнко, який зіграв у стрічці одну з ролей, батько Єгора Берова. - Родіон культивував, щоб ми були уважні один до одного, адже повинні були грати любов, яскраві емоції. Одного разу вона увірвалася до мене в номер готелю, хоча я її не пускав, бо проводив час з повією. Побачивши це неподобство, вона стала по-іншому ставитися до Нахапетовим - он-то подібних вільностей ніколи не допускав. Від Глаголєвої в ту пору очей неможливо було відірвати. Родіон моторошно ревнував її до мене. Одного разу до мене в Москву приїхав знайомий американець, і ми ввечері зібралися в кафе з хлопцями та дівчатами. Була і Віра. Але незабаром туди увірвався Родіон і швидко повів кохану. Я його розумію: коли з людиною працюєш, займаєшся творчістю, не можна відволікатися на якісь інші речі, переходити межу. Я-то спокійно до цього ставився, а Родіон трепетно. Цією трепетности я у нього вчився. У пари народилися дві доньки - Аня і Маша, але поява дітей анітрохи не завадило успішної кар'єри подружжя. Віра і знімалася у чоловіка (у них п'ять спільних картин), і приймала запрошення інших режисерів. А в 1987-му Нахапетов закінчив роботу над стрічкою «Під кінець ночі», місця в якій для дружини, на жаль, не знайшлося. Саме ця картина, куплена для показу в США, і розбила їх шлюб. Нахапетов вирішив, що з'явився його шанс закріпитися в Америці, і полетів до Штатів. Сім'ю він залишив на родіне.- Життя - складна штука, - багатозначно коментує ту ситуацію Нахапетов. - Упевнений, Віра і без мене б відбулася в житті. В якійсь мірі я їй допоміг на початку кар'єри, на неї звернули увагу, а далі зіграли її талант і харизма. Тепер вона і сама режисер ... Коли наші дівчатка були маленькими, частіше спілкувалися з Глаголєвої, а зараз немає загальних питань, дочки не потребують опіки. Хоча у мене з ними ніколи не переривалися відносини, вони часто бувають у мене вдома в Америці. До речі, доньку своєї дружини Наташі я з п'яти років виховував і теж вважаю своїм. Думаю, я хороший вітчим: допоміг у становленні Каті, давав їй поради, іноді виявляв строгість, сподіваюся, вона про це не шкодує ... У мене три дочки. І жодного сина. Але це питання не до мене, а до Бога. А у мого батька, якого я ніколи не бачив, було три сини. Я їздив до Єревана на могилу до батька, спілкувався зі зведеним братом, який багато мені рассказал.Напоследок Нахапетов поділився головною сьогоднішньої мрією: - Хочу зняти фільм про подвиг моєї мами. Вона в 21 рік перейшла лінію фронту із завданням підпільної організації. Цей шлях тривав півроку, її зловили, засудили до смерті, але вона втекла з концтабору. І я був разом з нею, будучи в утробі. І тепер, вже в картині, я б хотів знову пройти цей шлях.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online